Zeynep2805 Ela532 cuma günü sezeryan olduğunda da 1 gece mi hastanede yatıyorsun yoksa haftasonunu mecbur kalıp pazartesi günü mü taburcu ediyorlar
SekerAnne Ebru-li nst genelde 35 de başlanıyor özel bir durum yoksa, çatı muayenesi de 38 de falan Benim sezaryen olacak 10 Mart dedi doktor
aise_kazan Ebru-li ayni gun ayni haftadayiz pazartesi ilk nst gireceğim bakalım neler bekliyor bizi zaman bi an önce ileriye gitse 🥲
Hzlkaya Ebru-li 36da nstye giriliyor tabi doktora göre değişiyor 34+3 benimde bugün kontrolüm var bakalım 😂 benim sezeryan olacağı için en erken 8 Mart en geç de 15 Mart olacak sanırım 😂
Firu123 Ebru-li 37 de çatı muayenesi yapılıyor Ben dün gittim dün tam 37 haftalıktım ve doktorum çatı muayenesi yaptı
busrafsar Valla kızlar ben anlamıyorum 19+3 haftalığım kaç aylığım bilmiyorum temmuz 12 diyor doğum için uygulama tabi orası kesn değilde neyse ee o zaman 5. Ayımda değil 4.ayımdamıyım bilen varsa beni aydınlatabilirmi lütfen🤔🤔
svbarut busrafsar hamilelik toplam 40 hafta. Hiç ay hesabı yapma derim çünkü tutmuyor. Her ay 4 hafta degıl çünkü.o zaman 10 ay olurdu hamilelik 😅