minisinannesi07 Antalya’da önerebileceğiniz işinde uzman bir doktor var mıdır? Hamileliğim çok yeni henüz bir doktor belirleyemedim 😔
nlycltk minisinannesi07 vitali Murat beye gidiyordum yarın 10 gün olcak doğum yapalı çok çok memnun kaldım sezeryan olmuştum kendi tercihim ile hemen ayaklandım şükür başka sıkıntı yaşıyorum şuan ama hala çok ilgili doktorum ama medstara gidecekmiş orda devam edicem geri herhangi bişey olduğu zaman
minisinannesi07 ozge07070 teşekkür ederim ama daha önce bir çok kez vitale hastanesine gittim evine de yakın diye tercih sebebim olmuştu ama devlet hastanesine gitsem daha iyi hizmet alırdım. 😔 o yüzden başka hastane araştıyorum. Tabi her hastane ve her doktor herkese iyi gelecek diye bir şeyde yok gidiyor memnun olan bir çok kişi de var çevremde.
ozge07070 minisinannesi07 anladım canım ben hamileliğim başından beri ona gidiyorum gayet memnunum rica ederim bu arada ☺️ Atatürk devlet hastanesinde bi kere Mehmet Bekir şene gittim oda iyi bir doktor her sorduğuna cevap veriyor iyi biri
gldn065807 minisinannesi07 ben uncali meydan hastanesi bade ilgina gidiyorum çok memnunum şuan için doğumumu onda yapicam inşallah
minisinannesi07 nlycltk Murat beye bende gitmek istiyordum açıkçası ama vitale hastanesi ile yaşadığım sorunlar yüzünden gitmiyordum. Eğer dediğiniz gibi hastane değiştirirse hiç düşünmem giderim
Aysgldurmus Medstar topçular Müjde Şekeroğlu kesinlikle tavsiye ederim, instagram sayfası da var, ikinci doğumun olacak eve yakın diye başka doktorlar da denedim ama tekrar müjde hanımdan devam ettim, çok güven veren bilgili bir doktor
Ozlm007 minisinannesi07 sorması ayıp olmazsa sorabilir miyim ne gibi bir sorun yaşadınız acaba vitale de ve hangi doktorla yaşadınız sorunları
nlycltk minisinannesi07 bu ayın 23 ünde geçiyor galiba bi deneyin derim çok ilgili dikişi olsun özenle yaptı telefonla ne zaman ulaşsam açar geri döner hemen msj bile atmaz çoğu zaman hemen geri dönüp arıyor yada whatsaptan sesli msj atar deneyin derim 🤗
minisinannesi07 İsim vermesem daha doğru olacak sadece şu kadarını söyleyeyim uzun süredir bebek için uğraşıp ilaçlar ve iğnelerle daha çok yeni bi gebelik elde etmişken doktoruma telefonda bir çok kötü belirti saymışken beni başından savıp bunlar normal dedi, ancak şu an ANtalya eah’ta yatmaktayım 5 gündür, OHSS nedeniyle. Belki cerrahi bir işleme gireceğim belki senelerdir büyük Özlem’le beklediğim bebeğim gelişemeyecek karnımda ve hayallerim yerle bir olacak yine. Herşeyden öte günlerdir çektiğim çok büyük ağrı ve sancıları da hayatım boyunca unutmayacağım. Zaten devlet hastanesi gibi gidince sıra beklerdim hiç randevu saatinde giremedim mesela randevuma. Bazı Çalışanlar çok ilgisiz (herkesin hakkını yemeyeyim) sanki zoraki iş yapıyor gibi tavırları rahatsız ediciydi. Bazen randevu alır giderdim bugün doktor yok derlerdi oysa ben doktorla önceden haberleşmiş ona göre randevu almış gelmişim gibi gibi.. daha bir çok şey var ama inanın yorgunum yazamayacak kadar.. bir an önce sağlığıma kavuşup karnımdaki mucizeme birşey olmadan hastaneden çıkmak istiyorum 😔😞