Gulcingezer Kizlar ben bugun kontrole gittim rahim duvarin cok ince dedi bunun icin neler yapilmali bilgisi olan yardimci olabilir mi ??
Cananyildiz Gulcingezer organik nar suyu duymuştum. Bide progestan,östrojen hormon değerlerinize bakıldı mı ?
2022bebeki Gulcingezer bol bol nar suyu ,havuc suyu kan yapacak kirmizi meyveler tüketimi. Progesteron içeren ilaçlar da tabi büyük yardımcı
Aslanmom1 Gulcingezer Canım yorumlarda gördüğüm kadarıyla soğan suyu denemiştin. O yararlı olduğu kadar zararları da var. Rahimdeki herşeyi temizlediği için rahim duvarını da inceltiyor maalesef
Gulcingezer 2022bebeki haftaya tekrar bakacak buyuk ihtimal ilac baslayacak baya ince dedi anlamadm niye boyle oldu 3 4 ay once baya iyiydi
mucizem-2186 Nar suyunu rutin hale getirmenizi tavsiye ederim. Günde en fazla 2 bardak olacak şekilde. Birde bol yürüyüş ve su içmeniz gerekiyor.çünkü kan akışının olması lazımmış yürüyüş iyi gelirmiş doktorum önermişti. Birde kaç çıktı bilgi verdi mi doktorunuz
neyzenesra Nar suyu içtim her gün bir bardak ve tedaviyle hamile kaldım çok şükür tuttu , şimdi 39 +1 im insallah sana da nasip olur
La_Liberte @Gulcingezer benim doktorum yumurta çatladıktan sonra duphaston adlı ilacı kullanmamı söyledi. O ay hamile kaldım çok şükür. Rahim inceliği ile alakası var mı bu ilacın bilmiyorum ama bebeğin tutunmasını sağlıyor. Bence doktorunuza danışarak bu ilacı kullanabilirsiniz ☺️😊
Gulcingezer La_Liberte ben bgun bi kontrole gidicm rahim duvari olcucez bakalm ins bisey varsa hayirlisiysa pazar gunu bi test yapar bakarm
La_Liberte Gulcingezer inşallah sağlıkla bu ay hayırlı haberler alırsınız. Ama dediğim aklınızda bulunsun 😊
Gulcingezer La_Liberte hersey cok guzel cikti 9.50 gayet iyi istedigin zaman gebe kalabilirsn dedi :)
yanlisanlamaama Gulcingezer ilaçlarla kalınlaştırılıyor progesteron östrojen gibi hormon takviyeleri. Rahim ne kadar kalınsa embriyonun tutunma oranı da artıyor 🤷🏻♀️ Üzülmeyin halledilebilir bir durum 💐