nmtock41 Esradogann herşeyi denedim en son sigara bırakma hattını aradım 2 martta sağlıklı yaşam kurumu mu ne varmış oraya gideceğim 171 i arayın derim doktorum da en aza indir dedi 2 3 geçmesin dedi ama her içtiğinde bebeğin de buna maruz kalıyor bil dedi vicdan yapıp azaltabildim malesef bırakamadım
vgc Bebek olmadan 15-20 gün önce tesasüfi bırakmıştım hamile olduğumu öğrenince de bir daha hiç içmedim 6 aydır aklıma dahi gelmiyor. Eşim içince rahatsız oluyorum kokusundan
Elifytr @Esradogann Ben de sigara kullanıyorum 6 haftalık hamileyim ögrendigim gunden beri gunde 2 ya da 3 tane içiyorum bazen de hiç aklima gelmiyor.
Yaseminf O kadar takdir ediyorum ki öğrenir öğrenmez bırakanları ama ben bırakamadım. sigarayı yakıp 3 nefes alıp söndürüyorum.bunu maalesef günde 3 ,4 kere yapıyorum asla dibine kadar içmedim ama sürekli kendimle savaş halindeyim vicdanım sızlıyor
Esradogann Yaseminf ben zaten çok içen biri değilim bazen canim çok cekiyor bazende kokusu beni rahatsız ediyor eşim zaten asla izin vermiyor aslada içemezsin diyor
zeynepp1 Esradogann bırakamadım tabi azaltmıştım amaa bu hafta covide yakalndım nefesm kesiliyordu birgün içemedim ikinci gün içemedim dedim demekki içmeden durabiliyorsun hazr içmemişken bu kadar zaman hiç içme 1 hafta oldu dahada içmedim hatta gözm önünde gidip geliyor kendme hakim oluyorum covid bana yaradı😅
Erenediz Haftama kadar içiyordum ve hatta cok korktum bırakamıycam heralde bu sefer diye 7. Haftamda öyle bir tiksinme başladıki içmeyi bırak 2 ev ötede içenin kokusunu alıp kusuyorum.öyle bi tiksinme başladı bukadarda olmasını istemezdim çnkü çevremde cok içen var ben şimdi içmeyin kusucam dedimmi gülüyolar yani ben ve sigaradan tiksinmek 🤭 ama cok şükür bu hamilelik olmasa asla kendi irademle bırakamazdım
Karanfila Ne kadar çok tam anlamıyla bırakmayan var ben de bırakamadım azalttım ⅚ adet doktorda 5 i geçme dedi bana ve slim içiyorum…çevremde de çok fazla içen olmuş hamileliğinde kesinlikle çok kötü bi durum vicdan yapıyorum ya bi zarar verdiysem diye düşünüp duruyorum
Brnaebu Karanfila bende ayni durumdayim ilk gebeligimde calistigim icin saniyorum hemen biraktim ogrenir ogrenmez,suan 2.ye hamileyim 19.haftadayiz ama günde 1-2 iciyorum bende😔 umarim bir sikinti olmaz.