Anneoluyorummmm Diyet yapıyorum diyetle düştüğü için değerlerim insülüne gerek kalmadı☺️🙏 siz kaç saat ara ile besleniyorsunuz? Bu arada 32+3günlük hamileyim.
Dudu_123 Anneoluyorummmm diyetisyen bana 3 ana 3 ara öğün yaptı , çalıştığım için kahvaltı 8:00 gibi 10 ;00 da ara öğünüm var , öğle yemeğim 13:00 da ara öğün 16:00 da , 19:00 da akşam yemeğim 21:00 da ara öğünüm var bende 29+6 dayım 🌸
Eslem_1 Anneoluyorummmm ben günde 2 öğün yiyorum sabah 10 gibi bi de 5-6 arasında 🌸 onun haricinde aralarda meyve ceviz fındık fıstık yoğurt vs yiyorum 2 öğün yediğim halde bile kilo aldım 3 öğün yesem herhalde ne hale gelecektim😅🤦🏻♀️🥺
blueberyy00 Anneoluyorummmm 32+4 günlük hamileyim bende ☺️ diyetle iyi gidiyoruz bizde şekerim yukselmiyor hiç sabah kahvaltı öğlen salata tarzı şeyler yada akşamdan kalan yemek sonra akşam üzeri bir ara öğün meyve süt yoğurt kuruyemiş vs hangisi canimm isterse sonra akşam yemeği akşam yemeğinden iki saat kadar sonra da eğer sabah meyve yemediysem meyve saati yapıyorum öyle bazen arada ekstra miydem kazınır gibi oluyor ağzıma ufak tefek birşeyler atıyorum 🤭
Villanelle Diyetisyen ile gidiyorum. Aslında 3 ana 3 ara öğün şeklinde verdi listeyi ama erken uyanamıyorum bu aralar. 3 ana 1 ara öğün yapıyorum. Kahvaltı 10.00, Öğlen 13.00, ara öğün 16.00 ve akşam yemeği 19.00 da yiyorum aşağı yukarı. 30+2 yim