Tugbamete Derya341986 benimki şuan resmen beni tekme manyağı yaptı ne istiyo anlamadım valla daha şimdiden uyutmuyo 20+4 olduk bu veletin bana çektireceği var 😂😂
Tugbamete Derya341986 şuan ya kafası ya poposu daha tam anlayamıyorum onu sol tarafımda düz yatıp bakınca yamuk duruyo karnım taş gibi duruyo orda bastırıyom içeri rahatsız olsun diye hiç umru değil 🙈🙈
Nrdn 21 haftalık olduk yoğunlukla sol tarafıma vuruyor bazen sağ tarafta da oluyor ama sert tekmeleri var 😁 iki gündür kasık ağrım var yanlız. Umarım geçer
Pakize13 YagizAsyaMom üzülme canım bende hiç haraket hissetmiyorum ama denilene göre biz fark etmiyoruz biiznillah hissederiz inşaallah
Yasemindemirtas Derya341986 19+3 göbek deliğimin altında bazende sol kasıgımda hissediyorum hareketlerini 🤗🤗🤗
Erdemgoktug Günaydın ☀️ Biz bütün 23+4 olduk tekmelerini 1.5 haftadır çok net dışardan gözükebilir şekilde hissediyorum görüyorum konuştuğumda sanki bana laf yetiştirir gibi tepkiler veriyor genelde göbek deliğimin altına vuruyor biraz hareketli bir kızım olucak sanırım bunu hissetmek muhteşem bir duygu darısı küçül haftalardaki annelerin başına 😍