Btlsa Doğumum ağustos ortası görünüyor kısmetse 14+1 iz ama cinsiyetimizi göremiyoruz. Doğum ağustos olup cinsiyet öğrenen oldu mu ☺️
Meleq Btlsa 6 ağustos görünüyo doğum..2 gün önce bi tahmin aldım ama hazırlık yapma emin değilim dedi doktor bugün randevum var öğrenirim inşallah çok sabırsızım..15+6 olduk
Nurmetozz Ben öğrendim ama söyletmedim Allah izin verirse cinsiyet partisi yapıcam. Gördüğüm kadarıyla erkekti😂
Meleka1 Rüyalar bazen tersini gösteriyor bende kız görmüştüm erkek çıktı sağlıklı olsunlarda 🤗aylinnntrhn
Cscn aylinnntrhn bizde 14 haftalığız ve rüyam da hem erkek gördüm hem kız gördüm rüyam da bile göstermiyor bakalım 😄
Elif9292 10 Agustos gorunuyo yuksek ihtimal kiza benziyor demisti yine gidicem insallah yaniliyordur bi oglum olmasini cok istiyorum iki kizim var artik diger meyveden tatmak istiyorum.Dua edin bana gonlumdeki olsun 🤲
Minnosbaby Elif9292 Amin inşallah canım banada kız dedi bir kızım var sağlıklı olsunda bende bugün gideceğim bakalım belki kesin bişey der 😊
Sessizsevdam Elif9292 Canım benimde 2 kizim var dün doktora gittim kız olma olasıligı daha yuksek dedi gönül ister elbet bi oğlumuzda olsun ama rabbim böyle uygun gördüyse bize hayırlısı demek düşer inşaallah gönlündeki nasibin olur seninki ögrenince bana yazarmısın
ozlemmerveeee19 Bende daha öğrenemedim yüzde 70 kız dedi 14 haftalikken gittiğimde ama ben hep erkek hissediyorum salı günü gideceğim inşallah gösterir 16+1 haftalığız
kbraMutlu ozlemmerveeee19 bize de öyle söyledi ama haftaya net soylerim dedi haftaya gittik başka doktor vardı o da belli değil dedi
Nesrincente Btlsa carsamba gideceğim bakalım bende merak ediyorum gerci daha 13 hafta pek ümidim yok 16 20 haftalarda tam netleşir bence
535arss Btlsa 13 haftalıkkem gttım doktor erkege benzıo dedı ılk bebegıme de benzıo dedı erkek oldu bakalm bune olcak pazartesı tekrar gıdıcem
Kubraozdem1r 15+5 iz 🥰 7 ağustos gözüküyor doğumum . Cinsiyetimiz erkekmiş öğrendik. Cinsiyet partisi bile yaptık 🥰🤙🏻
Mhrbnasel Btlsa 11 hafta 6 günlükken 100 de 80 kız dedi bende erkek hissettiğimi söylemiştim belirtilerime göre belli olmaz değişebilirde demişti ilk gebeliğim kızdı çok rahattım ama şimdi çok farklıyım 14 hafta 3 günlük olduk ay sonu netleşicek inşallah gidince
Sessizsevdam Mhrbnasel Canım inşaallah gönlunden geçeni nasip eder Allah ben ilk kızımda sadece cok hafif koku hassasiyetim olmuştu ikinci hamileligimde öldüm öldüm dirildim çik degişikti gorenker hep erkek bu digerinde böyle degildin demişti Allah onuda bana kız nasip etti hamilelikte belirti farklı olsada ayni cinsiyet olabiliyor
Busssx Btlsa 12 haftalıkken ikili tarama da doktorum erkek dedi %70 ama halen net değil şuan 13+5 doğum ağustosun neresine gelecek tam kestiremiyorum hayırlısı olsun bakalım 😊