Meryemcim Selintrkn Doktor bana da kötü bişey söylemedi ama şeytan işte hep bi kurt düşürüyor içime ☺️ Teşekkürler cevap için ☺️
hills Aynı durum bende de var 32 haftalık hamileyim ve doktorum geçen hafta bebek aşağıda dedi . Sizce erken doğum riski olabilir mi ?
Meryemcim hills bende ondan biraz korkuyorum acaba erken Doğum belirtisi mi diye ama bize daha çok erken inşallah bişey olmaz meleklerimize 😣🤲🏻
ilknremrh Bende 23 haftadayim oglusum aşağı vuruyor bazen sanki idrar kesemde hareket ediyor tekmeledikce bi idrara çıkma istegi geliyor 😀 sürekli aşağıda hissetmiyorum ama genelde alt taraflarda hareket ediyor zamanla yukarı çıkar diye düşünüyorum bakalım 😊
Meryemcim ilknremrh evet şuan ben de öyle hissediyorum dediğin gibi arada oluyor ama bu iyi mi kötü mü bilmiyorum rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin ☺️☺️
Eddakuzey Oglum hep asadaydi, kanala erken girmisti doktorumda saglik ocagindaki ebemde erken olacak gununu beklemicek demisti cokta hareketliyim hamileligimin basindan sonuna kadar hep ayaktaydm kosturdum durdum ve 39.5te dogum yaptim 😁😆
Meryemcim Eddakuzey bana da doktor bebeğin kafasının yukarda olduğunu rahim ağzının kapalı olduğunu söyledi ama bu durum endişelendiriyor bazen beni erken Doğum önleyici ilaç kullanıyorum zaten ☺️☺️
ilknremrh Meryemcim inşallah kötü bsey olsa kontrollerde söylenirdi diye düşünüyorum haftaya randevum var sorcam inşallah 😊