omerim32 Kızlar bugun 4-5 arası sezeryan dogumum var ismim Şeyda dualarınızı bekliyorum Rabbım hepımızın evladını sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻 Allahım ısteyen bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏🏻
Ysgl26 omerim32 rabbim yardımcınız olsun. Kolaylıkla alın kucağınıza inşallah. Bütün hamilelere hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin rabbim
omerim32 Clementinee Esra4258 Ceylanns Ela532 Minnosbaby Clementinee Ysgl26 Zilananne Aslangns Lulikli kızlar cok tesekkur ederım cok sukur cıktık ama ıster ıstemez dıkıs yerlerı agrıyo bıde sutum ınmedı😞
Clementinee omerim32 Ayyyy hadi sıra sanada geldii😇😇😍😍 Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al İnşallah canım 🤍🤍🤍
Ela532 omerim32 canim Rabbım yardımcın olsun inşallah sağlıcakla kavuşursun yavruna bizde haber vermeyi unutma ❤
Ceylanns omerim32 sağlıkla kucağına almak nasip olsun İnşallah hamile duası kabul olurmuş iyi ki yazdın 😍🙏🙏
Esra4258 omerim32 Allah’ım zorlaştırmasın kolaylaştırdı ve hayırla sonuçlandırsın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Clementinee omerim32 Canım Allah yardımcın olsun çok güzel olcak herşey haber ver tamam mı 🤍☺️☺️ Dualarım seninle
Lulikli omerim32 canım allah analı babalı büyütsün bebişini 💙 Bolca kokla bebişi işe yarıyormuş. Ve rezene çayı diyorlar
omerim32 Lulikli Ela532 Clementinee Soncul Zilananne Ece003 canlarım cok tesekkur ederım hepınıze tavsıyelerınızı beklıyorum dogum hıkayemı yazıcam ınsllah🌸