Hilaydakurt kzbny0lc Aynen bizde o şekilde konuştuk keşke doğum parası her ay yatsaydı o şekilde kendimi ayarlamıştım toplu yatacağını bilmiyordum
em1nece Hilaydakurt ben de 4 ayın tamamını doğum sonrasında kullanmak için 37 haftama kadar çalıştım pazartesi doluyor. İş yerine sordum 4 ayın sonunda değilde aylık alabilir miyim diye bize bildir aylık olarak sisteme işleyelim dediler. Siz demiş yerinizle konuşabilirsiniz
Bursaspor16 Kızlar doğum izninde sigorta yatıyomu biliyomusunuz işsizlik almak için son 3 ay sigortalı çalışmak gerekiyor çünkü rapor bittikten hemen sonra işten çıkarttırırsak kendimizi işsizlik alabiliyomuyuz
Yasemiinny Bursaspor16 benim doğum izm bittikten sonra Birkaç gün daha çalışır göstermişti işverenim sonra işten çıkarma işlemi yapmıştı. Bende işsizlik maaşı alabilmiştim.
Lk34_ Hilaydakurt doğum sonrasi ücretinin yatsın sonra çıkış yap yada çıkış yapma 6 ay ücretsiz izin hakkını kullanırsin en azindan sigortan devam etsin canım
guneshan Ben 32. Haftada devam edebılır raporumj ılettım suan 37 deyım tekrar almama gerek var mı otomatık guncellıyor mu acaba bı bılgınız var mı ?