EsraBaykara Hamişlerr bebeğinizin cinsiyetini rüyanızda gördünüz mü ve öğrendiğinizde doğru çıktı mı 🥰 ben kız gördüm ve sabırsızlanıyorum cinsiyetini öğrenmek için. 10+6dayım daha 😊
twobabymommas EsraBaykara İlk bebeğimde kız görmüştüm kızım oldu😍 Şimdi 2. Gebeliğim mavi balon patladığını görmüştüm oğlumuz olacak kısmetse💙
tugbaacng EsraBaykara evet erkek görmüştüm doğru çıktı 🥰 doğurunca bakayım yüzünü de doğru görmüş müyüm 🤤
Watashiva3454 EsraBaykara hep erkek görmüştüm. Kız cıktı 🌸 eşim baya baya kız istiyordu . Ben farketmez derdm hep. Ama nedense erkek bebek görürdüm hep.
EsraBaykara twobabymommas Aslında gönlümden erkek geçiyordu hep gebelikten önce. Abi olsun istiyordum. Kayınvalidemin 3 oğlu 3erkek 1 kız torunu var, o aşırı kız istiyor etkisinde mi kaldım acaba diyorum :))
twobabymommas EsraBaykara Hiç belli olmaz belki de doğru görmüşsünüzdür😍 Rabbim hayırlısını nasil etsin inşallah🙏🏻
Kubrailkan Hamileliğimi öğrenmeden 5 gün önce rüyamda doktor kızın olutor diyordu 5 gün sonra hamile olduğumu,19.haftada da kızım olduğunu öğrendim🤭🙊 aşırı kız istiyordum bilinç altına işlemiş olabilir yani bilmiyorum 😬🙊🤭🥰
mnrgnc EsraBaykara ben hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar da erkek gördüm ama prensesim olacak inşallah 🥰
neslihanszn EsraBaykara çevremdeki herkes hep erkek bence diye yorum yapıyorlar di cinsiyeti öğrenmeden önce rüyamda kız bebek doğurdugumu gördüm daha sonra hastaneye gittiğimde kız bebek olduğunu öğrendim 25 haftalığım ama hala çevremdeki bazı dengesiz insanlar senin bebeğin erkek olabilir diyo diyorum doktor kaç seferdir kız diyo diye ama yok cahile laf anlatmak çok Zor 😄
zeynonunannesiiii EsraBaykara hep erkek gördüm kendimi erkeğe hazırlamışım psikolojik olarak öğrendim ki kızım oluyor ama hala bir yanım yanılma payı var mı erkek mi acaba diyorum 😁ama hep kızım olsun istemişimdir 🙏💛
Aytac_Ugur EsraBaykara bebim esim ruyasinda gormusdu erkek isminide gormusdu hatta ama ben o zamanlar hamile degildim daha.. simdi hamileyim ve evet ruyasinda gordugu cinsiyyet ve İnsallah Allah nasip ederse ismini de ruyasinda gordugu ismi koyucam . Bende hamileliyimi oyrendikden sonra gormusdum hatta bebegin yuzu haala aklimda evet cinsiyetde ayni sagsalim gelsin tek arzum bu🥺🤲🏻🤲🏻🤲🏻