ElaMirza 39+2 erkek bebeğe hamile olup doğurmayalar varmı? Ben bugun 'de doğuramadım hicbir belirti yok henüz
Ayshe320 ElaMirza 39+4 bnmde hala bi belirtim yok 29unda dogum ama nişan su hiç bişi yok çok yürüyüş egzersizz yapıyorum hurma yiyorum ama kızımdan tıkk yokk🙈😵
Serii Son haftalarda böyle mi düşünülüyor 😍 ben de iki gün sonra 30 hafta olacak ona gün sayıyorum 😂 galiba 37den sonra bi doğuraydım diye dua ediyoruz ❤️ Allah kolay Doğum nasip etsin canm doğar elbet 💕
ElaMirza Serii galiba herkes aynı düşünüyor.. artik sabırsızlanıyorumbiran önce doğsun hem yavruma kavuşayım hem artik kurtulayım istiyorum cok zorlanıyorum
ElaMirza Ayshe320 doktorunuzla görüştünüz mü herhangi bişey dedi mi. Erkel bebeklerinin 42 haftaya kadar bekleniyormuş diye biliyorum âmâ kiz çocukları aynı mi ki
Ayshe320 ElaMirza en son gittigimde 28inde gl kontrole dedi 29 zaten günüme göre dogum tarihii ama normlinde hiç bişi demedi ne sezeryan ne norml belli bile degil bu gidişde blli olcakmış artık yürüyemez oldum dogsun istiyorum 🙈😣