bernaaozkara Ya hergün akşam aynı saatte sabahın 6sına kadar devam eden sağ sırtımda bir ağrı var özellikle 4 gündür ağlayacak raddeye geliyorum ağrıdan uyuşuyor bazen sizde böyle bir durum yaşayan varmı
Gorkem97 bernaaozkara 32. Haftamdayim suan 26 dan 30 a kadar cok yaşadım neredeyse her gun her aksam geceleri uyuyamiyordum agliyordum hep artik ev işini azalttım surekli yatiyorum ve hic agrimamaya basladi
Busra2013 bernaaozkara syni boynumdN bele kdr bazen fazla ayskta duuruncada sag tarafta bole sanki karincalanio
Nazli13 bernaaozkara doktor magnezyum veriyor bi kac gun sonra hemen kesiliyor agri 1 aydir kullanmıyorum daha baslamadi agrilarim ☺
nuhunannesi42 bernaaozkara bende öyleyim malesef benim sağ tarafım. Sanki böyle bişey saplaniyo gibi oturup kalkamiyorum.bile Ağrı’dan arkadaşlarım bı ilaç olduğunu söyledi onu doktoruma danışıp kullnmayi düşünüyorum
bernaaozkara Gorkem97 ya varya ağrı geçsin diye bekliyorum bu seferde eşim horlamaya başlıyor resmen şuan vampir gibiyim
Gulsumelif bernaaozkara tamda o saatte Magnezyum u için derim sabah akşam da alabilirsiniz rahatlatıyor
Semradgn25 Bende şuan 31. Haftadayim özellikle geceleri sırtım çok ağrıyor ve belim de ağrıyor hemşire normal olduğunu söyledi