yagmur_s [silindi] ben gecikip yaptım tam bilmiyorum da 5 ya da 6 güne kadar çıkıyor diyorlar. Ama hayal kırıklığı açısından gecikince yapın isterseniz
Busra2365 [silindi] bir ihtimal kesin değil ama silik çıkma ihtimali var garanti için gecikmesini beklemen daha iyi olur
ikizlerimibeklerken- Ben adetime 10 gün kala erken gebelik testiyle öğrenmiştim , sonra hemen beta verdim 62 çıkmıştı 🥲
tugbaacng [silindi] 14 gün varken yaptıgımda cıktı..erken test değildi üstelik normal idrar testiydi.
mom130 [silindi] erken gebelik testi diğerlerine göre daha hassas ama şu var ki HCG değeri kanda yukselmedikce iki testte pozitif çıkmaz. Bu da kişiden kişiye değişir geç döllenme ihtimali bile varken yumurtlama günü bilmeden önceden test yapmak yanlış sonuç verebilir. Herkes erken yumurtlamiyor.
MorKelebek54 [silindi] canim bence net cikmaz yani bence reglin bi iki gun gecsin oyle test yap. Yani en azindan bi iki gun gecmis olur rreglin ama eger dayanamayip test yqpmak istersen bi iki gun daha bekle erken gebelik tedti ql onu yap🌸🌸 vücudunda hic belirti bisi var mi peki?
babymoomss Vogel akşam gidip kan vermeyi düşünüyordum varsa onda çalar bir umut diye ama test negatifse bence onda da çıkmaz umudum kesildi
Vogel babymoomss aslında kanda daha erken çıkıyor eğer gebelik varsa kanda çıkma ihtimali var hala. Ama ben artık gecikince yapacağım kan tahlilini
oznur-41 Vogel benimde 3 gün var ama negatif çıkar diye yapmıyorum inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız
Vogel oznur-41 tertemiz bir negatif çıktı gerçekten😅yaa inşallah bu ay çok umutluyum hala moralimi bozmuyorum ama 3 gün kala da çıksa iyiydi😅 hepimize nasip olur inşallah