Svdedrk Arkadaşlar Çin takvimine baktınız mı hiç cinsiyet için ? ben bile bile yapmadım Çin’de erkek diyor doktorum 12. Haftada kız dedi ama ben erkek hissediyorum ve de genelde 14 haftada erkekler belli oluyormuş siz kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti bir de Çin takvimi ile doğru çıktı mı 😂😍
asyaa15 Svdedrk ben 2 hamileliğimdede baktım canım 2 side dıgru çıktı . Etrafımda da kime baktıysk dogruydu 😍 Rabbim saglık versin gönlünize göre nasip etsin inşallah🤗 erkek genelde hemen biliniyo ama
iki-bebekannesioluyor Svdedrk Çin takvimi kız dedi 😁 doktorum ise 12. Haftamda erkek ❣️ Kız istiyordum ama bir yandanda ilk cocugim erkek olduğu için ona destek şey olsun diye de erkek istemiştim Allah’ın bildiği vardır gönlüme göre verdi şükürler olsun
Svdedrk asyaa15 yaa arkadaşımızda kız demişler 12 de ama 15. Haftada erkek çıkmış erkek organı bi zaman dan sonra kendini gösterir miş doktoru öyle demiş bende kaldım öyle 😂
asyaa15 Svdedrk 🤣🤗aynen erkek genelde direk belli ediyomus bide bi komsum söylemişti göbek deliği çıkıksa dısarı erkek byle içinde ise aşagı bakıyosa kız demişti. Bnm ona da uymustu. İlkim erkekde çıkıktı byle kız smdi içinde 🤣🤣 bide ona bak derim ama en iyisi dr.un dediği .
ada58 Svdedrk aslında tam tersi diye duydum. erkek organı yapısının oluşumu gelişimi kız bebeklerden önce oluyor ,10. haftada erkek bebek kendini belli edebiliyor.
T1996 Svdedrk erkek geç değil erken belli olur 🤣 kız ya da erkek değil genital organı oluştuysa ve gösterirse belli olur doktor söyler zaten:) benim çin kız diyordu oğlum geliyor 🥰
Dilarasrcglr Svdedrk normal de doktorlar 9. Haftada bile görebiliyormuş Bn 16. Haftada öğrendim ancak Bi video çekmiştim 13. Haftalıktım eşimin kuzeni doktor onlar görmüş videodan 🤭
Ayse_35 Svdedrk ben ilk gebeliğim de bakmadım kızım oldu ya dedim bı bakayım tutuyor mu bu çin takvimi, takvimde erkek görünüyor, benm kızım oldu😀 ikinci kızımda erkek görünüyordu🤭😁 bizde tutmadı. Bu arada 15. haftada öğrenmiştim cinsiyetleri 🤲🧿
Papatyakalplikadin Svdedrk Çin takviminde kız çıktı ama bebeğim erkek 😂 bence uydurmasyon bişey ya takılmayın ona ilkinde de erkek çıkmıştı kızım oldu 😂😂😂