Miran-annesi1649 36+5 haftalık hamileyim randevum vardı bu hafta iptal oldu yarın hastaneye gitmek istiyorum sezeryan içinde gün almak istiyorum sabah erken gitsem sıra verip randevusuz bakarlarmı bu şekilde giden oldumu aranızda hiç bakıyorlarmı
Meltemkcmz Miran-annesi1649 Miran-annesi1649 doktorlar dün ve bugün grevdeler. O yüzden bugün gitmeyin bakmazlar
Elifgoktug1 Miran-annesi1649 nst için siz konsültasyona mi gidiyorsunuz sırayı neresi veriyor sezaryen icin?
Hatice_32 Miran-annesi1649 hastanenizi arayın ama akşam 4 den sonra doktorunuzun olup olmadığı randevusuz hasta kabul edip etmediğini sorarsınız bilgi veriyorlar o şekilde ben öyle yapıyorum
METEBRU Miran-annesi1649 38 den sonra tamamen randevusuz gidip nst ye de girebiliyorsun Doktorada nöbetçi kimse ona bakilabiliyorsun. Eğer sen 36. Haftada isen de randevu aldığını ama iptal olduğunu belirt sorun olmaz Bakarlar öncelik veriyorlar.
Hmyt16 Bende bursa şehir hastanesine gidiyorum ama hiç randevusuz gitmedim ama doktordan rica etseniz belki sıra almanız için imzalı kağıt verebilir
Hmyt16 Bugün bizimde diş randevumuz vardı doktorlar çalışmıyordu yarın gitmeyin haftaya gidin derim en kötüsü acilden girip kadın doğuma girebilmek için kağıt alın verirler mi bilemiyorum ama