Oguzhanberraselina Ağzımın tadi yok tatsiz sanki hamile olduğumdan beri sürekli acikiyorum 4.5 aylık hamileyim 56 kg normalmi
Gmzgnn34 Oguzhanberraselina ayy bu ben kesinlikle 19 haftalgm surekli açım ama agzmn icinde kötü tad hamillegn en basndn beri anlam veremiorm bu 2. Gbelgm ilkinde bole yiyemiordm ama bunda cok yiyrm .kilonu takma canm ben ilk bebegmde 48 le hamle kaldm 73 le dogma girdim bebegm 40 gunluksu ben 47 kiloydm :)
Htcerdogn Oguzhanberraselina yalnız değilsin 😁. 22 haftalığım. 13 kilo aldım. Ağlaya ağlaya yiyorum😅. Midemden su geliyo sanki acıktıkça. Çevreme diyorum gülüyolar. Ama cidden dayanılmaz acıkıyorum 🤷🏼♀️
Oguzhanberraselina Gmzgnn34 sadece ben varim zannediyordum bişey yiyorum sonra yine tatsiz tüysüz ağzım anlamiyorum bu arada catlaginiz var mi
Kaantomom Gmzgnn34 Gmzgnn34 bende öyleyim şuan 17+1 gece gece acikiyorum.ama ikinci gebeliğim ve hareketlerini hissetmedim siz hissettiniz mi acaba
Oguzhanberraselina Htcerdogn yaa 😇 doktorum 6 aya kadar çok.kilo alma son anda alcaksin dogumun zorlasir dedi