Nazlic3n Kızlar doktor bebeğin kilosunu çok buldu böyle giderse bebek 4500 kilo falan doğar dedi zorunlu sezeryan olursun dedi böyle olupta normal doğum yapan oldu mu aramızda bilgi verir misinizzzzz ?? 🤰🤰🤰🤰
Limeveannesi Nazlic3n kiz kardesim bebeğini 4 buçuk kilo.dogurdu oluyor neden olmasin herhalde doktorların kolayına geliyor sezeryan hemen ona yonlendiriyor
Deletedmom623737 Nazlic3n zorlanırsın o yüzden demiştir tabi var o kiloda normal dogum yapan ama hangisinin ki kolay geçmiş ki
eylulabla_oluyor Nazlic3n doktor en son kontrol de dediği kiloyu hatırlamıyorum ama ondan da bir hafta sonra doğdu ve o zaman haftada gidiyordum her hafta 300-500 gram almış diyordu bi doğdu dediğinden de çok aşağıda ebe de dedi ultrason tam net doğru çıkartmıyor korkma sakın
SerraveAnnesii 35+5 de benim 2500 dü doktorum normal dedi çok iri bir bebek olmayacak seni doğumda zorlamaz dedi. 4500 doğuranlar oluyor çatınız müsaitse normal doğum olabilir
SeydaPrc Nazlic3n 4 kilo doğurmuş biri olarak söylüyorum. 4 kiloyu geçerse sezeryan ol normal doğurmak zor ıkınmak birde yırtılman çok oluyor baya dikiş atılıyor. Hırpalama kendini hem sancı çekerken gücün tükeniyor zaten o kilodaki bebeği ıkınarak itmek zor cidden
SeydaPrc Nazlic3n rica ederim canım bana da dua edin çok ikinci bebeğime hamileyim 4 kiloyu geçmesin kilosu normal doğarabileyim inşallah 🤲😊