Hayriyetunahan Sahikaklc Hilalkara Yanlis ve korkutucu bisey soylemedim ben olani soyledim keske normal dogurabliseydik hepimiz
ManolyaGulatan 11gğn önce yarım anestezi ile sezeryan oldum kızlar agrılar kişiden kişiye değişir ben çok zorlandım ayağa kalkmakta yürümekte ve gaz problemi yaşadım lavman yapıldı mecbur ilk üç gün en zoru diye bilirim bende öyle oldu en azından dikişlerim yanıyor yürümek te zorlanıyor tuvalete çıkamıyor dum kızıma tek başıma bakacak durumda değildim etrafımda sürekli annem ablam oluyor du yardım ediyorlar dı ben öyle atlata bildim üç gümden sonra harı azalıyor bir hafta sonra yürümek hareket etmek çok rahat 10.gün birşe yok gibi ameliyat yeri sızlıyor arada sdc paArtesi dikişlerimi aldırmaya gidicem işte umarım Benin gibi zor geçmez seninki daha rahat toparlanırsın inşlh cnm
Elifeyyup Sahikaklc ben iki sezeryan oldum ..sütüm hemen geldi ayrıca dikişlerimiz tabiki acıyı zamanla unutursun bebeğini kucağına aldigin zmn ..korkutuldugu gibi degil
Elifrana Sahikaklc evet gazımı çıkaramamıştım hastaneden çıkmadan lavman yapmışlardı. Sürekli ishal yapıcı şeyler yemiştim tuvalette zorlanmamak için