gzdkrck Merhabalar 5+2 olduk fakat son ıkı gundur sındırım sorunu yasıyorum hazımsızlık gibi. Yemek yedıkten 2 saat sonra genelde baslıyor sıskınlık hıssı gibi sizlerde de bunu yasayan var mı?
Sincapannesii gzdkrck canım bende 5 haftalık hamileyken yaşıyordum sonra geçmişti şu an 13 haftalık hamileyim yine oraya çıkmaya başladı ara ara kaybolup tekrar gelıyorlar evde biraz yürü oda rahatlatır seni geçmiş olsun 💐
Hilal2266 gzdkrck o hazımsızlık midem de o kadar oluyor çıkmıyor orda kalıyor sanki sade soda biraz rahatlatıyor 10+3 olduk hâlâ devam🙄
Mom727373 gzdkrck bende bu kadar erken başlamadı sanki ama sabah aç karnına bir çorba kaşığı soğuk sikim zeytinyağı içmek bende işe yaradı. Bir de unlulari sekerlileri azalttikca sindirim rahatlıyor. Yapabilirseniz tümü ile difirlayabilirsiniz.
gzdkrck tazebiranne_hg04 bende de henuz bulantı çok sukur hıc olmadı ama hazımsızlık ıkı gundur cok rahatsız edıyor. 😞
tazebiranne_hg04 gzdkrck bacak hareketi rahatlatıyor biraz kendine çekip bırakma (yere uzanarak) ama tabi haftan daha küçük sen yapma gene de soda iç sindirimi kolaylaştırır hem de bebeğe de yararı olur
gzdkrck Sincapannesii çook teşekkür ederim su an da ara ara yoğunlaşıp ara ara sakinliyor😞 yalnız olmadıgını bilmek cok guzel🌸 ınsan cok tedırgın oluyor korkuyor streslenıyor hormonlardan da sanırım 😞
Sincapannesii gzdkrck evet evet çok haklısınız anlıyorum sizi inanın her gebe aynı şikayetleri yaşıyor daha dün yediklerimi çıkardım ama bugun biraz daha iyiyim 🙏
gzdkrck tazebiranne_hg04 cok tesekkür ederimm 🌸 ılerleyen haftalarda devam ederse denerimm. Evet soda ıcıyorum 2 gundur ıyı gelıyo bıraz sakınletiyor. Ama boyle kendımı kötü hıssedınce aglama hıssi gelıyor😭
gzdkrck Hilal2266 oyy baya da olmus size ınsallah en kısa sürede hepimiz rahatlarız🙏🏻 12 haftadan sonra genelde rahatlıyormus. Soda ıctıgımde evet cok iyi gelıyor sakinliyor hazımsızlıgım ama bazen dayanamıyorum verdıgı huzursuzluga😞
Hilal2266 gzdkrck tek umudum 12. Hafta sonrası 😌 rahat rahat gezip yiyen içen hamileler gibi olmak istiyorum 🤗 tabi önce bebeklerimiz sağlıklı olsun da
gzdkrck Hilal2266 aminnnn ınsallaah sağlıklı olsunlar saglıkla gelsınlerde bu günleride sonra anı olarak hatırlarız ınsallah🙏🏻😊
gzdkrck Mom727373 evet baya dıkkat edıyorum sekerı unu ekmegı azalttım😞 bol su ıcıyorum. Aralıklı ve sık yemeye calısıyorum. Coook tesekkürler
tospikaskim gzdkrck kefir için her gün. 25.haftafayım. Yalnızca 1 en fazla 2 kere oldu. O da yediklerimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Kefir içiyorum hiç sindirim sorunu yaşamıyorum 1 saat kadar da hemen wc. Çıkıyorum
gzdkrck tospikaskim yogurt yemeye dıkkat edıyodum kefırı ılk kez duydum. Onuda listeme ekleyeyim. Teşekkür ederim🙏🏻🙏🏻