Burcu16 Meraba kizlar bilginize ihtiyacım var dün sabah acile bebeğimin hareketlerini çok aşağıda hissetmemle acile gittim agrı yapıyor diye akşamında düşmüştüm içim rahat etmedi doktor gördü senin acil yatış yapmam lazım şiddetli suyun. Azalmış hiçmi farketmedin dedi akıntım ve tuvalete çıkmam hep sık olduğu için anlamadım iki gündür nst birton serum kanlar bebeğin ciğeri gelişsin diye erken Doğum riski için iğneler yapılıyor ama sonuçlar hep temiz sizce erken Doğum plurmu daha çok küçük uzun oldu kusura bakmayın ama ihtiyacım var eve göndermiyorlar tedavi altında tutuyorlar :(
Lalamehtap Burcu16 ay beni de strese soktun , son kontrolümde suyunda azalma var dikkat et demişti. 3 hafta olacak neredeyse , pazartesi kontrolüm. İnsallah senin icin de sorun olmaz saglikla kucağına alırsın. Kaçıncı haftadasın?
mmrv Burcu16 Armut ve havuc suyunun suyu artirdigi soyleniyor.. doktoru onaylayan da olmus.. bi dene derim.. insallah vaktinde gelir bebegin.
Cerenora Canım kaç haftalıknbebeğğn? Benim de öyle ama ben evde dinleniyorum bol bol su içerek. 26 haftalığız.
Burcu16 Cerenora 29 haftalık bende öyle yapmak istiyorum ısrarla bırakmıyorlar nstde sancım falan da cıkmıyor kalp atışlarıda iyi serum yemekten ve o cihaza bağlanmaktan bıktım :( ne dedi doktorun bol su iç dinlen harici risk varmı
Cerenora Burcu16 Benim suyun çok çok az. Sen nereye gitsen bu çocuğu alırlar ama ben bir şans veriyorum dedi. Clexan iğne başladı. bol bol su içiyorum soluma yatıyorum. Su havuç suyu ayran ne bulursam şçiyorum. bebek hareketli. Yarın kontrolüm var hakkımızdan hayırlısı. Bebeğe giden kan akışları bebeğin kalp atışları benim kan değerlerim normal ama suyum yok😢
Burcu16 Cerenora canım benim Allah şifa versin bu iğne ciğer geliştirici iğnemi 3 gümde 3 kez vuruldum evime geldim içim dışım serum doldu neyse biraz dengelenmiş Allah sabır versin bize sanada 2 haftaya bir gel dedilermi nst kontrolü falan için Kaçıncı haftadaydın😔
Cerenora Burcu16 Canım ben 26. haftadayım. Şu an doktor kapısında sıra bekliyorum birazdan öğreneceğim ne durumda. Bana da dua et😢
Burcu16 Cerenora Allah yardımcın olsun ne oldu canım sonuç ne bende doktordan geldim fitiller antibiyotik hep yat annen baksın dedi bu bebeği 34. Haftaya kadar tutmaya çalışacam dedi çok moral bitik inşallah sende güzel haberler vardır rabbim rast getirsin ya çok amin 🙏🏻
Cerenora Burcu16 Canım bizde hiçbir değişiklik yok. Kilo da alamamış iki haftada. Uzatmaları oynuyoruz yani. Rabbim hepimizin yardımcısı olasun.
Burcu16 Cerenora canım ya tez zamanda iyileşir inşallah zorlu zamanlar bizdede 34. Haftaya kadar tutmaya calışacam dedi Allah sonumuzu hayır etsin
Cerenora glsmkll İçmediğim kalmadı. Armut havuç ayran su. Sudan başka hiçbir aorun yok. Kan akımları iyi kalbi atıyor. bende ne şeker ne tansiyon ne bir şey... Neden olduğu bilinmiyor. metabolik dedi doktor.