Mikmikbuk Kızlar iyi sağlam anne yanı ahşap beşik istiyorum tavsiyelerinizi rica ederim heyner bana biraz sağlam gelmedi süngeride zayıf geldi.. e bebektekilerde benziyo ona beşik nerden alınırkine
maviananas Mikmikbuk heynerden geçen gün aldım geldi kurulumunu da yaptım sağlam mı diye kontrol etmek amaçlı üstüne de oturdum sağlamdı yani
Ozge Mikmikbuk ben ahşap beşikten park beşiğe dönücem galiba. Bana güven vermedi ahşapların yorumları 🥴
Soncul Mikmikbuk yatagın boyuna gelen beşiklerden tercih edin yataktan kalkmak zorunda kalmıyosun yarakla butun oluyor
maviananas Bussbusss https://resimyukle.io/r/0U4ud6Zewb kurduğum gün cekmistim bunu yarın yakından da atarım isterseniz bende tereddütte kalmıştım sipariş verirken ama iyiki almşım diyorum tekerlekli olanını aldım ben odadan odaya götürürken kolay olsun diye
Mikmikbuk maviananas Çok güzel duruo eşim de beğeniyo aslında, süngeri nasıl kalınlığı onla ilgili yorumlar okudum biraz emin olamadım
Mikmikbuk Soncul Aa tam ölçülere dikkat etmedim anne yanı hepsi aynıdır diye düşünüyodum teşekkür ederim
Mikmikbuk holly Aa maşallah çok güzel görünüyor ürüne bakıyım ben de e bebek ve Trendyol hepsiburada nerde beşik var bilmiyorum 😁
maviananas Mikmikbuk çok teşekkür ederim daha güzeli sizin olsun🌸 ben Trendyoldan almıştım ebebekte biraz daha pahalıydı
holly Mikmikbuk Babycom un internet sitesi var ama instagram da da bakabilirsiniz çok ilgililer içinde korumalığı cibinliği ince bi yatağı yorganı minik yastıklarında var internet sitesi daha uygun du trendyoldanda bakabilirsiniz
maviananas Mikmikbuk 7 cm kadar kalınlığı olan süngeri var bence yeterli fazlasına ihtiyaç yok diye düşünüyorum süngeri ince diyenler normal yatak gibi bekliyor galiba