Mercimek2 29+5 haftaligim inanilmaz bir kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum aramızda böyle bisey yasayan varmı kızlar özellikte oturma ve kalkış pozisyonu çok sancılı oluyor
Fnen Mercimek2 evet hemde çok :( otururken çok zorlanıyorum resmen kuyruğum yamulmuş 😂 magnezyum kullanıyorum ama yarın doktorada soracağım tekrar
Deletedmom627372 Mercimek2 benim doğumdan sonra oldu üzerinde durmadım arttı bilen birisine baktırdım çekici diyolar o çekti ve oturma minderi aldım çok şükür rahatım minder çok işe yarıyo doktorlar bilmiyo gittim röntgen çektirdim ilaç yazdı ama fayda etmedi
Esra_G Mercimek2 ben daha 8. Haftadan başladım leğen kemiği kuyruk sokumu ağrılarına. Doktorum biraz olcak geçicek son aylarda tekrar olcak doğuma hazırlanıyor bedenin demişti. Leğen kemiği genişleyerek ayrılarak doğum için kendini hazırlıyormuş bel kısmımız da öyle kalınlaşıyormuş biraz
Deletedmom627372 Esra_G eşimin kuzeni de gitmişti ondan gittim yoksa bende gidemem üzerine de yakı yapıştırmıştı iyi gelmişti
Mercimek2 Ben 5 yıl önce kıl dönmesi ameliyatı olmuştum oda böyle siddetli acıma yapıyordu bugün acile gttim kıl dönmesi yok dediler ama çok canım açıyor otururken ve kalkarken haftaya kendi doktoruma sorucam inşallah gebelikten dolayıdır