Elif13t 8 inci haftadayım hiç hamile gibi hissetmiyorum. Mide bulantısı, uyku, tiksinme bunların hiçbiri yok. Canım birşeyler de istemiyor. Acaba kalbi durmuş olabilir mi 😥
Zeyyyn Elif13t hamileliğimi böyle geçirdim gayet rahat şekilde kalp durması vs bu şekilde anlaşılmaz kötü düşünmeyin korkunuz varsa kontrole gidin
LawyerEce Elif13t Daha küçük zaten annesi. 30 haftalık olunca bezeceksin artık gına gelecek sen yüreğini temiz tut. Bizde her an belirti yaşamıyoruz, belirtinin kesilmesi kalbinin durduğu anlamına gelmez.
SahraKubra Elif13t Rabbim sakınsın bu nasıl negatif düşünmedir içinizi ferah tutun… Şu anda 38+4 üm ve Pazartesi doğumum var bebiş de çok şükür çok sağlıklı ve hamileliğim boyunca hiç bir belirti yaşamadım…
Elif13t 2bebekannesi_ Bebekte bir sorun olsaydı sizden saklamazdı doktor. Devlet hastanelerindeki cihazlar bazen yeterli olmayabiliyor.
momiesbabies Elif13t bende böyle düşünüp panik oluyordum, doktorum dediki eğer kötü bişey olsa vücudun tepki verir, kanaman yoksa sorun yok demektir dedi . zaten 4-5 aya kadar hareket hissetmiyorsunuz, bende de hiç belirti olmamıştı , üzülmeyin
Bahar1508 2bebekannesi_ yani belki gerçekten dinlenmiyordur doktor atmasa kalbi neden atıyor desin hemen kürtaja alırlardı seni öyle kötü düşünme hastaneye git için rahat etsin bebeğin daha cok kücük üzüntü stres yapma
Ebru_Mina 2bebekannesi_ canım bende 8. Haftada kalp atışını dinleyebilme umuduyla gitmiştim ama dinleyememiştim. Sadece ekranda gördük. Sebebini soruncada dinlemek için ikili tarama yapmam gerek dedi. O da kanı ısıtıyormuş. Bu da bebeğe zararlıymış.
kuzeymomss Elif13t 27 haftalığım hiç belirti yaşamadım bulantı kusma gibi 18 den sonra hareketlerini hissetmeye başladım. Belirti yaşamanız gerekmiyor kötü düşünmeyin
zehraduman Elif13t boş yere kendiniz üzme, eğer bebeğe bir şey olsaydı vücudun buna tepki verirdi zaten. Her hamile bunları yaşayacak diye bir şey yok kendini sıkıntıya sokma ki bebeğin de etkilenmesin
Eni 2bebekannesi_ bu soruyu iki kez sormuşsunuz onlar kalp atışını görüyor sesini cihazdan dolayı dinletmemiştir. Endişelenmeyin. Herhangi bir aksilik olsaydı mutlaka söylerdi. İçinizi ferah tutun. 🌸🌸
Eni Elif13t mide bulantınızın olmaması bir şeylerin kötü gittiğinin göstergesi değil. Kimisi çok rahat geçiriyor. Etrafımda benimle birlikte hamilelik yaşayan ve bulantısız geçiren şanslı kesim çoktu🌸🌸 içinizi ferah tutun🙏🏽
Suzan-mustafa55 Elif13t herkez bunları yaşamıyor zaten kuzum kötü düşünme ben nerdeyse dogurucam gün sayıyorum hala karnım indimi diye konturol ediyorum ki o kadar rahatım doktorum prenses gebeliği diyor bu duruma
Tugcesevimli 2bebekannesi_ devlet Hastanesi’nde ki cihazlar bazen dinlemeye uygun olmayabiliyor 😄 maalesef