Ruveyda_baskapan Hanımlar yaaa 12+6 haftalık hamileyim karnım büyüdü sanırım yada bana mı öyle geliyor psikolojik mi anlamadım ama .
kahvesever__ Ruveyda_baskapan genelde zayıfların ki büyor kuzenim 2 aylık hamile sanki 5 aylık hamile gibi zayıf olduğu için çıkmıştı
Htcerdogn Ruveyda_baskapan doğrudur benimde 13 te felan belli olmaya başlamıştı hafiften yapı meselesi 🥰
Suna01 Psikolojik olabilir hamilelikte insan herşeyi kafasına takıyor benim karnım 5.ayda çıkmaya başladı mesela vücut yapısından kaynaklı sanırım
Ozgennnnnn Haftamdayım henüz daha küçük ama o da pijama giyince belli normal kıyafet ile daha belli değil . İlk gebeliğim belki ondandır ☺️
Eslemim34 Ozgennnnnn Benm de 20. Hafta anca çok dar bişiler giysem göbeğim belli bide çıplakken belli o kadar
momiesbabies Ruveyda_baskapan 7. ayda çıkmaya başladı benimki 😬 durdu durdu sonra önünü alamadım kocaman oldum 🤣
gldn065807 Ruveyda_baskapan 28haftadan sonra başladı 33+4 haftadayiz hala 5 aylık gibi diyorlar çokta zayıf değilim ama bu ikinci gebeliğim çok çıkmadı karnım
minik_mucizemmmm Ruveyda_baskapan 17 haftalığım karnım bayaa belli oluyor her gören soruyor kaç aylık hamilesin diye😅😅
keremveannesi Ruveyda_baskapan karnım bugün büyüdü tam 26 haftayım bugün :) öncesinde hafif şişlinlik varmışçasına duruyordu ama bugün sanki birden fırladı çok entrresan ya :))
Zpy Ruveyda_baskapan zayıf ve uzunum 21. Haftadayım karnım yok denecek kadar az yapı meselesi diyor doktorum kiloda almadım henüz takılmayın bunlara
sedaemlik Ben 36.ci hafta ya girdim karnım daha bu hafta çıktı yani öyle zayıf biri de değilim kilom var iri yapiliyim ama hiç karnım yoktu 🥰