Anne53 Doktorum 5 haftalık ken 4 m dedi kesesi için bu neyin göstergesidir bilen varmı dış gebelik falan olabılırmı ?
sumelegi Anne53 5 haftalık gebelikte sadece hücrelerden oluşur. Gözle görülmez yani. Ultrasondada görünmüyor sadece kesesi görünüyor. Hamilelik+ diye bi uygulama var canım onu yükle: hafta hafta bebeğin similasyonunu gösteriyor bilgiler veriyor
Gny18 Anne53 bende 5 haftalık gebeyim yarın doktora gideceğim sadece keseyi mk gördü ultrasonda? Son adet tarihiniz nedir acaba ona gore bende hesap yapayım ❤️
Birminikcivciv Kese varsa dış gebelik olmaz kuzum da Allah’ın izniyle büyür o. Tekrardan git kontrole
Anne53 Birminikcivciv Amin inşallah valla su cevabınız bıle bana öyle moral olduki anlatamam doktor komtrolu 9 10 haftaya verdı net bellı olması ıcın herhaldd
Gny18 Anne53 benim de 13 ocak başlangıç tarihi. Hadi hayırlısıyla al kucagina demek ki aynı zamanlarda doğum yapacağız ❤️ Sağlıkla bol bereketle gelsin yavrularımız.
Ceren12 Bende şuan 7 haftalık hamileyim şuan iki hafta önce 5 haftaliktimda kontrole gittiğimde kes 4 mm demişti ama dış geblik degil cnm ben kalp atışını gördüm şükür
777_elf Kizlar bende gec dolneme Ile hamile kalmish olabilirim dedi doktor bebek 4.1dedi ama kalp atisini duyamadi aceba sizde noldu duydunuzmu ilerleyen zamanlarda kalp atisini