Zeyus Kızlarrr rutin ev islerini nasil yapiyorsunuz mutfak temizligi olsun ev temizligi olsun nasil hallediyorsunuz
Dsa Zeyus valla ben yeni taşındım sağolsunlar herşeyi yerleştirdiler ama nasıl? Heryer heryerden sanki bana göre... ben tekrardan kendi düzenimi kuruyorum. Dinlene dinlene yapıyorum. Bugün mutfak dolaplarını temizledim ama korka korka
Emnmntmhmmt Zeyus ben hic yapamıyorum ne olacak bu halim bilemiyorum midem bulaniyo sürekli hic elim kolum kalkmiyo
MucizemE Zeyus 6+6 haftalık hamileyim canım normalde temizlik yaparken bütün evi ayağa kaldırır temizlerdim bıkmadan usanmadan yorulmadan hunharca 😁 şimdi evi toplayım 10 dak oturuyorum toz alıp 10 dak bi odayı süpürünce oturuyorum diğer oda süpürünce oturuyorum silince de öyle çamaşır suyu hastalığım vardı banyoyu temizlerken sadece çif kokusu gelmeyecek şekilde çamaşır suyu kullanıyorum yavaş yavaş yani ama bunları yaparken bile korkarak yapıyorum bünye alışmış birde yavaş yavaş yapınca sinir oluyorum 😁
PrensesiMira Bi kurban ben degilmişimm. Canım olmuyor inan ki işler bana bakıyor ben işlere. 15 dk yapıp bi 15 dk dinleniyorumm. Ben böyle olacak hatun değildim 😂 ama oluyormuş 😊
Zeyus Eda-raif PrensesiMira aynen eşlerde bi yere kadar yapiyor yazik çalisiyo onlarda haklilar ama olmuyo bazen dayanamiyo insan is yapmadan😂
Cemos Valla ben gayet rahat yapyorum hatta yptktan snra guzel yemegimi yiyorum snra 1 saat uyuyorum 😀😀 ilerki zamnlarda nolur bilmiyorum 😀
Cemos Zeyus aynen oyle ev pisken nekadar uykum olursa olsn uyuyamyorum temizleyip mis gbi uyuyorum 😊😊😊
Zeyus Emnmntmhmmt destek alabilecegin birisi varsa destek al bence... baktin olmuyo bosver yapma ilerki haftalar yaparsin rahat rahat
Emnmntmhmmt Zeyus malesef birtek destekçim eşim.yapamiyorum boşverdim birde kasiklarimda agrim var sürekli 8. Haftadayiz ilk 3 ay önemli diye biraktim uğraşmıyorum ev işleriyle kendimi cok iyi hissettigim zamanları ne yaparsam o
nzngk Geçen ki hamileliğiimden ağzım yandığından, deli gibi titiz olmama rağmen ve suan içim içimi yemesine rağmen ellemiyorum hicbirşeyi. Eşim ve kız kardeşim sağolsun 😂 daha 5. Haftama yaklaşıyorum..
Zeyus MucizemE bebegi gordunuz mu acaba kalp atışı falan bende 6+0 haftaligim ama daha kese var ici bos simdilik cok korkuyorum
MucizemE Zeyus korkma canım bende dün bebeğimi ve kalp atışı dinledim 5+6 da felan gittiğimde sadece kese verdi 6+5 de gördüm sende Rabbimin izniyle görürsün bende çok korktum ama korkulacak birşey yok bol bol dua et görürsün inşallah🙏🏼
Aysealty Karnım tok oldugu sürece sıkıntı yok dinlene dinlene yapıyorm ama sabah kahvaltı hazırlarken zor geliyor biraz açlıga hiç gelemiyorm 😂