Zulal_00 Kasev o enfeksiyondan oluyor canım bende doktoruma gittim idrar tahlili yaptı hafif enfeksiyon görünüyor dedi tek kullanımlık suda eriyen bir ilaç verdi kullandım çok şükür geçti 🌸
Deletedmom72728 Kasev açık konuşmak gerekirse ben pek dön giyimiyorum altıma enfeksiyon olunca pet filanda kullanınca kapiyodum
Sena61 Cevaplari merak ediyorum bende de ayni oluyor ve pet kullanmakdan nefret ediyorum sk sk ic camasir degismem gerekiyor ☹️
Mervesofiye Sena61 kendine temiz bezler kes ütüle kullan hem enfeksiyon kapmazsın ben öyle yapıyorum sonra hepsini bir gün suda tursille bekletiyorum makineye atıp iç camasirlariyla yıkıyorum
Mervesofiye Kasev bende doktora gitmiştim bu şikayetimden dolayı enfeksiyon çıkmıştı sonra ilaç kullandım geçti gine aynıyım şuan ne yapsamda geçmedi yani sadece sürekli bez kullanıyorum onun da faydası ileri enfeksiyona engel oluyor
muazzez_celik Bende bu durumdan aşırı şikayetçiyim ne yapsam geçmedi yoğun akıntı ve pis koku artık eşimi bile rahatsız ediyor hamileyim 15 haftalık ne yapmam lazım öneri tavsiyesi olan varmi 🥺
Deletedmom72728 Kasev ben yoğun enfeksiyon dan erken doğum yaptım 7 aylık doğdu kızım çok dikkat etmen gerekiyor ilaç filan kullandım fıtıl verdiler benimki geçmedi gebe olmadan öncede bende enfeksiyon vardı zaten acil doktora görünun erken doğum olmasın sonra
Breeze1990 Zulal_00 banada tek kullanımlıl suda eriyen ılac verdi bol su dedi baska bir sey dedımı size paylasabılırmsınız benımle kac lt su ıctnız gectı ekstea yaptıgı bırsey varmıydı
Deletedmom72728 Zulal_00 enfeksiyon olduğum zaman pijamnin içinde malesef başka türlü atlatamadim çok çabuk kapiyordum herşeyden şimdi iyim 😅
Kasev İdrarda bende de çok az enfeksiyon çıkmıştı ama ilaç vermeye gerek duymadı doktor bol su iç dedi. İlerlediği için mi oluyor acaba. Ama hepimiz de aynı konudan şikâyetçiyiz sanki normal gibi de geldi
Aysila-1 Akıntı normal hatta bende aşırı yoğun oluyor ama kokmuyor. Kokulu olursa enfeksiyondan diye biliyorum doktora görünmekte fayda var fitil vs veriyorlar geçiyor