Osenaaaa Arkadaşlar işinde başarılı temiz memnun kaldığınız özel bir hastane var mı acaba tedavi için gitmek istiyorum ama tecrübeli birilerinden bilgi almak istiyorum
Edahoso Osenaaaa anlaradaysan ve özel istiyorsan kesinlikle dr zahide küçük işinde on numara bir bayan 🌸 ve oldukça güler yüzlü :)
_anne_kuzusuu00 Osenaaaa canım pursaklar duru tıp da Ayşe Behiye savaş Alparslan hem maddi yönden 70 TL muayene hemde bende pco vardı süt hormonu yüksekdi ama iki ay gittim hamile kaldım arkadasım da oraya gidip hamile kaldı 2 ay içinde bende onun önerisi ile gitmişdim cok güzel ilgileniyor ve herseyi sana anlatıyor
KkubraOz Osenaaaa emre papuccu, recai papuccu baba oğul tüp bebek, gebelik, doğum vs hepsine bakıyorlar. Centrum tüp bebek merkezi diye geçiyor
s_sila Osenaaaa nova art mehmet erdem. Ben gitmistim tup bebek icin yapmadi dogal yoldan olur sizin diye dedigi gibi de olmustu ☺️ cok ilgili bilgili bi prof.
_anne_kuzusuu00 Sennur1512 canım dogum paketi yok ama doğumu koru hastanesinde yaptırıyor 7.500 e zahide kücük flan da koruda yaptırıyo. Ama kadın konusmadı anlatması cok güzel seni hiç korkutmuyor suan su olabilir söyle olabilir sen sakin ol diye yakınsan mutlaka öneririm bide randevu almasıda cok kolay istedgin güne saate veriyor randevu
Merveremzi06 Bende zahide küçük’ü tatlı buluyorum ama fiyatı da biraz yüksek güler kliniğe gidiyorum karı koca olarak çalışıyorlar çiğdem güler