ftmfts Poyrazim aynisinu bendr bayramın ilk gunu yaşadım ams benim acilmamda olmustu. ne dedi doktor size sonra nekadar daha bekleyebilirmis doğum
Poyrazim ftmfts yok acilmam yoktu sadece şiddetli sancilarim vardı nst de de yüksek çıkıyordu.hicbiseyin garantisi yok dedi erteleyebildigimiz kadar erteliycez dedi bakalım yarın doktorum geliyor kontrolüm var ne diyecek.bu arada size de geçmiş olsun.insallah zamanında alırız bebeğimizi kucağımiza
ftmfts TugbaKnalada bebegin hareketleri cok siddetli ve surekli mi acaba? benimki sanki hic uyumuyormus gibi surekli tekmeler ve disardan karnin hop zip gözüküyor sürekli normal mi acaba cocugun yeri mi dar geliyor korkutuyor bazen. benimki 28 haftalikken 2 kiloydu benimde baya iri bebeğim
Ebrulii Bnde 33.haftaya girdim kızlar kilosu 2200 boyu 43 cm çok şükür bi sıkıntim yok evdeyim zaten yormuyorum kendimi çalışırken zor oluyordu ama ayaklarım sis geziyordum evdeyken rahatım ama çok sukur
Ozleeemgursoooy Mrb kızlar bizde 32+1 iz. Benimde büyük problemlerim yok şükür kendimi cok yormaxsam iyiyiz....oğlusuma kavuşcm için sabırsızlanıyorum ama sultanlık bitiyor gibi geliyor...her anım kıymetli iyi değerlendirmeliyim gibi....
HalimeFerit NurEymen canm bana yirmi gün önde dedi . Ama.sizin kiloya göre benimki fazla çıkıyor kilosu
PnarSazakBulut Elifeymn canım ne yiyorsun genelde bizde 31 haftalık olcaz salı kontrolümüz var çok merak ediyorum kaç kg olduk
Elifeymn PnarSazakBulut Faydalı şeyler yemeye çalışıyorum genelde sebze ,meyve ,süt ,peynir, kuruyemiş gibi. Doktor da ne yiyip ne içiyorsun diye sordu en son gittiğimde ☺️
Tase Poyrazim Aynen benimde öyle allah ysrdimcin olsun stres etmemeye bak kendini bende deniyorum. Ilac kullaniyor musunuz?
Poyrazim Tase evet nidicard diye bir ilaç kullaniyordum fakat dün kesti ilacı doktor çarpıntı yaptı ilac.
Tase Aylinaylinn Bende eyilip kalkmaiyorum yattigim yerden kalkarkende zorlaniyorum. Benim erken dogum riskim var sancilaniyorum sürekli stressden. 😓 hic birseyde yapasim yok sadece uzanmak istyorum
Buenno NurEymen 29 haftada gittigimde 1600 du ama ben riskli gruptayim diabetliyim...bu ay insuline basliyorum...bebis cok fazla kilo almasin diye ugrasiyorlar... 😔