Ahmetinannesi25 zeynonunannesiiii ilk başta açlık kanı alınıyor daha sonra doktor ne kadar dediyse o kadar bir şekerli su içiliyor sonra bir saat sonra veriyorsun sonra yine bir saat sonra veriyorsun 3 kere vermiş oluyorsun
drytcvkarsln zeynonunannesiiii aynen 3 kerelan verıosun açlık verıyorsun… verdıkten sonra glikoz içip ilk 60 dk sonra ve 120 dk sonrası 3. Kan
zeynonunannesiiii Ahmetinannesi25 devlet hastaneleride ücretli mi yapıyor bu işlemi, gitmeden önce kadın doğumdan mi randevu almam gerek
Ahmetinannesi25 zeynonunannesiiii eczaneden şekerli suyu alıyorsun sadece başka bir ücret yok o da 10 tl birşey galiba
Ahmetinannesi25 zeynonunannesiiii evet kadın doğumdan randevu alın doktorunuz ister haftanız gelmişse
isimsizhesap zeynonunannesiiii Sağlık ocağındaki ebenin sizi bu konuda bilgilendirmesi lazım devlet hastanesine gitmenize gerek yok sağlık ocağında yapılması gerekenler zaten
Bebek-C Şeker yüklemesi herkese yapılan bi şey değil. Doktorunuz istediyse zaten kaydı vardır devlette direkt yaptırırsınız. Benim doktorum normal açlık tokluk kan şekerime baktı ve yüklemeye gerek görmedi mesela.
zeynonunannesiiii Bebek-C en son detaylı ultrasona girdim şehir değişikliği yüzüne tek doktorda kalamadım hep farklıydı kan testi istedi sorun yok dedi şeker yüklemesiyle alakalı bisey demedi
Bebek-C zeynonunannesiiii 24 haftalık oldunuz mu? Bana 24. Haftamda demişti şeker testi yapalım gerekirse yükleme yaparız diye. Bugün şeker testi sonuçlarımı gösterdim iyi çıktığı için yüklemeye ihtiyaç duymadı. Ki zaten suya ve bebeğin büyümesine bakarak da şekerden şüphelenirse isteyebiliyor. Suyun fazla ve bebeğim kilosunun haftasına göre ilerde olması da şeker belirtisi. Bunlar normalse yükleme istemeyebilir yine.