sudamlasi Bene safra kusuyosun. Salatalık yiyebilirsin tuzlu kraker yiyebilirsin limon koklayabilirsin mideni boş bırakmamaya çalış çerez faln ye
Ebrucukm Doktora danışarak zofran alabilirsin beni baya rahatlatmıştı 😕 uykumdan uyanıp kusardım o derEce
Bene Bulantı hapı verdi doktor ama bi işe yaramadı 🤢limon kraker herşeyi denedim aynı bugün çok kötüyüm ya😔
ayaniz Doktora danıs.. cok yanlıs bilgi verenler var burda. Salatalık ye diyen olmus bu durumlarda salatalık yenmez salatalık midenin en zor hazmettigi besindir,mide yanması yapar. Belkide hamilelik reflün vardır doktorun ilac verebilir kusmaları engellemek icin bi sormalısın
rfzsB Acıktığında daha çok olur,mideni boş bırakma yemek yediğinde bastırmış olursun. Kendine göre ne yiyebiliyosan onu dene,ben domates çok tüketiyodum ekmek arası yapıp, başucumda da sürekli kraker bulunurdu uyandığımda ayağa kalkamıyodum hemen bişeyler atıştırmam gerekiyodu, Rabbim yardımcın olsun kardeşim❤
rfzsB Bana mide bulantısı için ilaç verdi doktorum aç karına kullanıyordum bebeğin beyin gelişimini engellediğini söylediler,bende bıraktım yolculuktan yolculuğa aldım çok şükür 3.aydan sonra da bişeyim kalmadı elhamdülillah
serenimo Canım ya bende böyleydim ilk zamanlar çok iyi anlıyorum. Öğün atlamamaya calış saati saatine ye. Bu bir süreç ve malesef bir cok anne adayı yaşıyor😔