Smyrayldrm Ozlemdrn bende yanlıs la kullammıstm gunde 1 defa atacagıma ilk zamanlar 2 defa atmısım bende cok oldu dengezılık oldu snra 1 tane yuttum doktorum 100mg verdı gerı kendime geldim c nm suanda yutmuyrm artk 33+3 haftalıgım 🥰 16 haftalıgım kadr yutmusum
Nurbyk0306 Ozlemdrn bende fitil olarak kullanmistim agizdan alindiginda cok yan etkisi oldugu icin fitil olarak kullandigimda hic bir yan etkisini gormedim
berjerdekikaolikalev Ozlemdrn Bende çok fena uyku ve baş sönmesi yaptı ben ağızdan almayı bıraktım o yüzden
Villanelle Fitil şeklinde alındığında yan etkileri daha azalıyor ama ağızdan alındığında baş dönmesi, uyku hali, yorgunluk vs çok oluyor
Ozlemdrn Minikbebegim23 lekelenmem oldu ondan dolayı kullanıyorum canim önlem amaçlı bebek düşmesin diye🌸
Minikbebegim23 Ozlemdrn lekelenmen durdumu peki kesede bebeği gördün mü gördüysen kaç haftalıkken gördün canım
berjerdekikaolikalev Ozlemdrn evet doktorum da onayladı yan etki yapanlara vajinal yoldan öneriyoruz dedi
Ozlemdrn Minikbebegim23 7 haftalikken gördüm canım bi defa oldu çok hafif ikinci de hafiftir doktor adet kanı gibi olmadığı sürece sıkıntı yok dedi🌸
Cnsgkc Ozlemdrn ben gebeliğimin başında kanama alanı olduğu için hap olarak güde 1 tane , 2 hafta süre ile kullandım doktorum kesinlikle uyumadan hemen önce içmemi söylemişti haklıymış çünkü bir kez erken içtim baş dönmesi yanında hafif kalır dünyam dönüyordu göremiyordum bile eşime kendimi yatağa kadar taşıttım felaket denge kaybı yaşattı resmen sarhoş etmişti ya 😁
Feyzaveannesi Ozlemdrn Ben günde 1 defa alıyordum onu da geceleri alıyordum. İçip uyuyordum. Evet maalesef oral alındığında inanılmaz sersemlik yapıyor. Sabah erken saate ayarla telefonu baş ucunda Dursun ilaç uyan iç ve tekrar uyu. Uyandığında sesemliğin geçmiş olur. Akşam da aynı şekilde iç ve uyu anca böyle katlanılır. Ama fitil şeklindeyse baş dönmesi yapmaz. Bol bol iç çamaşırı değiştirirsin olur biter
Gokcemcelik Ozlemdrn doktorunuza sıkıntı yaşadığınızı söylerseniz fitil olarak kullanın der muhtemelen . Fitil olarak daha etkili olduğu bile söyleniyor cunku
TubaDMR4 Ozlemdrn evet ya aşırı baş dönmesi yapıyor çok güzel bi kafası var😂 gebeliğimin başından beri kullanıyorum 8 aylık hamileyim şu an fitil olarak almaktansa baş dönmelerime razıyım