mercimekveannesiiii Kızlar dün detaylıya girdim doktor bebeğin aşağıda olduğunu söyledi . Progestan verdi . Plasenta ve bebeğin aşağıda olması aynı şeymi sormak aklıma gelmemiş . Böyle olan varmı? Kötü şeyler yaşayanlar yazmasın lütfen 🙏 bu beni kötü etkiler
adsmom mercimekveannesiiii benim de öyleydi çok stres oldum haftalarca ama inanın korkulacak gibi değil 🙏 sadece ilişki yasak ve ev işleri vs yapmayın. Ben öğrendiğimden beri yatıyorum artık doktorumun bile yukarı çıkması imkansız dediği 32. Haftadan sonra yukarı çıktı. Yine doğum sezaryen olacak mecburen hala damarlı bir yapı var çünkü rahim ağzında ama onun bir önemi yok 🙏
Zeynep2461 mercimekveannesiiii benimde rahim ağzını kapatmış kese moralim bozuk inşAllah kötü bişe olmaz sağlıkla kucağımıza alırız 😔
Pembekurdele mercimekveannesiiii banada plesenta asagida ama bebek yukariya ciktikca plesentada cikacak dedi doktorum. Cinsel iliskiyi yasakladi uzun yürüyüşler uzun süre ayakta kalma gibi yasaklar oldu.. çok şükür son kontrolümde doktor plesentanin yukariya çıktığını söyledi. 🙏🏻
mercimekveannesiiii adsmom sizin bebekmi plasenta mı aşağıdaydı ? Doğumunuz varmış . Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyütün inşallah 🙏 darısı bizlere
Ceylanefe41 Banada öyle plesanta asagda demişti sen kaç haftalik sin şu an bana 20 .hafalan sonra yukarı çıkabilir dedi detayliya gircem bende hicbi iş yapmak yok cinsel lik yok dedi isallah yukarı çıkar hepinizinde rahatlariz
mercimekveannesiiii Ceylanefe41 22. Haftadayım . Plasenta değil bebek aşağıda dedi ama aynı şeymi bilmiyorum
Bahar1508 mercimekveannesiiii benim bildiğim plesanta ve bebeğin aşagıda olması aynı şey değil ikisi çok farklı . Plesanta aşagıda olursa kanaman olabiliyor büyük ihtimal ilişki yasak oluyor vs