Bukiiiiiiii Kizlarrr cinsiyetimizi tahmin edermisiniz doktor kiza benziyor çıkıntı yok dedi 2 hafta sonra ya gun verdi o zamam söylerim dedi sizin tahminleriniz nedir degerli anneler ❤❤❤❤❤❤❤
Svcnvebebegi Bukiiiiiiii valla görür görmez içimden ponçik bir kız geçti benimde. Hayırlısı olsun ınsallah 🤲🥰
Bukiiiiiiii Svcnvebebegi Ya ne kadar guzel yazmışsınız amin insallah sağlıklı sıhhatli olsunda rabbim hayirlisini versin insallah🙏🙏🙏🙏🙏❤
Svcnvebebegi Bukiiiiiiii çok tatlı bir bebeğiniz olacak. Fotodan da öyle duruyor. Duruşundan belli. MasaAllah. Amin ınsallah canım 🤲🤲
Bukiiiiiiii Svcnvebebegi Amin canim benim amin cok guzel bir dua rabbim seninde gönlüne göre versin insallah cok mutlu oldum Allah razi olsun sağlıklı olsun insallah 🙏🙏🙏🙏❤❤❤
damla-6992 Bukiiiiiiii Ben de 11+6 yim bugün ikili test yaparken baktı doktorum kiz olabilir dedi kesin değil dedi ama bilemedim. Sağlıklı doğsunlar da inşallah.
Bukiiiiiiii damla-6992 Hayırlısı insallah sağlıkla gelsinler hic fark etmez sağlıkla alın ınsallah sizde kucağınıza ❤🙏
dkureso  benimkine de bakar mısın lütfenn meraktan ölecemmm