Bdjehehehhe Merhaba kızlar ben 11 haftalık hamileyim iki haftadır sanki karnım çıkmış gibiydi şişti belli oluyordu bakınca ama bugün birden indiğini gördüm şuan hic karnım yok neden öyle oldu bir sorun mu var acaba
Gizemgizem25 Bdjehehehhe bendeee 11 haftalıgım geçen haftalarda karnım baya büyüktü hatta şaşrdık annemlerle ama dünden beri sanki indi
bebislerimi_buyutuyorum Bdjehehehhe tuvalete çıkma sıklığına bağlı eğer kabızlık falan yaşıyorsanız zaten gebelikte en meşhur sorun odur🥲 şişkinlik yapar bi bakarsın karnın büyümüş bir bakarsın ufalmis bir yerde okumuştum bende sabah uyanınca karnımbana küçük geliyor biseyler yedikçe büyüyor 😅 anlamadim ki
Bdjehehehhe @bebislerimi_buyutuyorum hee öyle mi oluyo canım bende şaşırdım iki haftadır sis olan karnım bugün yok normalde de zayıfomdir
Bdjehehehhe @bebislerimi_buyutuyorum bisey sorcam canım bide hastaneler grevde diyorlar özel hastanelerde içinde mi acaba
bebislerimi_buyutuyorum Bdjehehehhe valla hiç bir fikrim yok ya kontrol zamanım daha var diye pek takip etmiyorum