ppapatyaa meraba hanimlar dogum yapanlar dogumdan sonra sonra kilo hemen verilebiliyomu diyet yapilabiliyomu emzirirken az yemenin bi zarari oluyormu bu konularla ilgili bilgisi olan varsa yazabilirmi benim dogumdan kilo vermeye ihtiyacim var yine doktora sorucam ama yinede burayada soruyum istedim
Annelerinannesi ppapatyaa benim bi arkadaşım Online diyetle kısa sürede bütün kilolarını verdi ki çok zor veriyordu normalde. Bende onun diyetisyeniyle çalışmayı düşünüyorum canım. İnstagramda bariatrik.dyt.mahirtekgoz👍🏻
Smyy ppapatyaa perşembe günü sezeryanla doğum yaptım ve 6 kilo verdim bile, bence kilo verme kişinin bünyesine gire ddğişiklilik gösterir
ozge51 ppapatyaa hamilelikte toplam 10 kilo almıştım doğumdan 2/3 gün sonra tartıldım hepsi gitmiş zaten emzirdikçe de gidiyor kilolar göbeğim de kalmadı
Nergiz31 Annelerinannesi Elazığ da yanı benim memleketimde Mahir bey iyi bi diyetisyen tavsiyemdir 👍👍👍
Smyy ppapatyaa hiç birşey yapmadıım, zaten sezeryan dan sonra belli bi müddet sıvıyla beslenildiği için ister istemez kilo veriliyor