Sdclb Merhabalar kabin boy olup çift yönlü kullanılabilen fonksiyonlu bebek arabası önerisine ihtiyacım var travel sistem olacaksa da çok yer kaplamayan tavsiyeler??
Minikkusummmm Sdclb kabin boy değil ama az yer kaplayan bagi easyfold aldım. Baginin nanofolda da bakabilrsn oda gzl
mrs_elisah Sdclb kanz c go kabin boy aldım çok memnunum. Çift yön değil. Çift yönlerini sürüşü zor. Yön değiştirince öndeki tekerler 360 drc dönmüyor
mericherry Ben de arayıştayım, kabin düşünüyordum ama elele mido travel de hem hafif hem de az yer kaplıyormuş
Sdclb Pıerre cardın vovo modelini çok beğendim ancak tek ama en önemli eksiği çift yönlü kullanılamaması. Bu konsepte bir model bakıyorum aslında
Pinar-25 Benim kide kraftın cabin modeli aşırı memnunum oğlumu büyüttüm sıra kızımda ve hiç yer kaplamıyor çok hafif tek elle açılır kapanır özelliği var kesinlikle tavsiyemdir
Sdclb mericherry evet mağazaya gidip inceleyeceğim eğer beğenirsem alacağım bu aydan sonra indirm olmaz belki
Sdclb Sweetbabyy evet baktım ona kesinlikle çok güzel ancak o da çift taraflı kullanılmıyor pusetle sağlanabiliyor çift tarafı o da 6 aydan sonra aktif olmaz. Tek araba alıp 3 4 yaşa kadar kullanabileceğim bi araba istiyorum aslında
Sweetbabyy Sdclb Evet çift taraflı değil bende uzun süreli ve hafif bir araba istiyordum bunun fiyatı yüksek geldi chicco kwik aldım ama bu arabada çok güzel süs pansiyon olarak biraz sıkıntılı sarsma olabilir tekerlekleri biraz küçükb