Betbetbebek Pinarr35 Kaçıncı gün embriyosu konuldu size kaliteleri neydi acaba sağlıkla gelsin bebişler 😍
Betbetbebek Furkanefeninannesi Canım sana bişey soracağım kaçıncı gün embriyosu transfer ettiler sana tuttu mu
Furkanefeninannesi Betbetbebek canım bana 2 tane 6.gun embriyosu transfer ettiler tek tuttu şuan 27+4 uz çok şükür 💙
Mamaciita Betbetbebek ayrıca 5 günümde test yaptım silik çizgi çıktı çarşamba testi yenilicem cumarteside kan vermeye gitcem
Mamaciita Betbetbebek cumartesi kan vercem ama Çarşamba’da yine idrar testi yapcam inşallah vardır canım🙏🏻
Mamaciita Betbetbebek 🤲🏻 İki sene sonunda eğer rabbim nasip ederse inşaAllah canım benim ağzın bal yesin 😍
Furkanefeninannesi Betbetbebek hakkınızda hayırlısı olsun canım nice 5.gun AA kalite deki embriyoların tutmadığını gördüm 2.gun embriyosuyla bile hamile kalanlar var içini ferah tut Allah ol demiş olsun ve inşallah nasip olsun ❤️
Betbetbebek Furkanefeninannesi Amin inşallah herşey rabbime kalmış o ol derse inşallah bekliyor annesi onu 😢