Betbetbebek sorun tabi ki de insanın yaşamış birilerine sormaya çok ihtiyacı oluyor böyle dönemlerde. Yaşım 32, pcos nedeniyle tüp bebek yaptırdım yani aslında hiç normal yolla olsun diye beklemedik veya çatlatma aşılama gibi başka bir teknik de denemek istemedik, bu şekilde çok zaman kaybedildiğini de gördüm çevremde..çocuk istediğimize karar verir vermez polikistik over sendromum olduğu için ve yaşım da nispeten ileri olduğu için direkt tüp bebek tedavisine başvurduk. Şişli memorialda yaptırdık. Bende yumurta sayısı çok fazla olduğu için OHSSden çok korktu doktorlar, hiperstimule olmasın diye çok düşük düzeyde ilaçlar kullanıldı. Toplam 12 yumurta toplanabildi ama 5.güne ulaşan sadece iki embriyom kalmıştı. Tabi çok üzülmüştüm az sayıda embriyomuz olmasına. İkiz de kesinlikle istemediğimiz için daha iyi kalitede olanı transfer edildi bana, kalitesi 4AA idi. Diğer embriyoyu dondurduk onun kalitesi orta 3AA..En iyisi 5AA veya 6AA olanlar imiş ama bu süreçte 3AB ile gebe kalanları da gördüm açıkçası çok belli olmuyor o yüzden