SimgeTuna Suuraismom Doktorumun kliniği var oraya gidiyorum doğumda Medicana ile Kent arasında kararsız gibiyim ama sanırım Kent hastanesinde yapacağım
pastel11 Suuraismom ben ege yasama gidiyorum suanlık memnunum ama cok yeni tabii 9 haftalık gebeyim. İlerleyen zamanlarda ne olur bilemem ama suanlık hersey yolunda doktorumla da iyi anlaştık 😊
Suuraismom pastel11 yaa duydum orayı fiyatları nasıl muayene için bizde 12 haftalık olduk artık bi hastanede karar kılayım diyorum 🥰
pastel11 Suuraismom benim araştırdıklarım arasında en uygunu bu hastaneydi ve arkadaslarımda var doğum yapıp memnun kalan o yüzden tercih ettim bende 😄 130tl muayene ücreti suan
SimgeTuna Suuraismom Canım benim doktorum Orçun Sezer mavişehirde kendi kliniği var muayene ücreti 550₺ 😊
pastel11 Suuraismom yoo rica ederim birbirimize yardımcı oluyoruz ne güzel 😊 merve durmuş doktorumun adı suan gerçekten çok nemnunum ben sormadan herseyi anlatıyor ilgili instagramdan bile yazdığımda hemen geri dönüş yapıyor 😇
pastel11 Linalinaa hayir canım hiç sormadım inan 🤭 ama kontrole gittiğimde sorup burdan yazarım istersen
pastel11 Linalinaa ayy yok martta gidicem 😁 allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah tez zamanda bebişinize kavuşun 🥰
elfmoom Suuraismom açık söylemesi gerekirse yılbaşından önce 650 tl civarıydı. şimdi çok gitmedim🙏🏻 güncel fiyatını bilmiyorum
pastel11 Suuraismom martın 2. Haftası gidicem o zaman muhtemelen bi tahminde bulunur 😇 bende cook sabırsızlanıyorum cinsiyet için 😊😊
Suuraismom elfmoom fiyata ultrason falan da dahil mi gidiyoruz mesela bi muayene ödüyoruz spnra bide ultrason ücreti istiyolar ya sanki muayene ücreti azmış gibi 😅