Beyza11122 Boğazlarim çok kötü sis değil ama kuru gibi tarif de edemiyorum değişik birazda sanki haksızlık kırgınlık var gibi covidmiyim bilmiyorum bebeğe zararı olur mu hamileyken covid olan arkadaşlarım yardımcı olabilir mı 😔😔😔
Fdemir Beyza11122 merhaba ben 2.oldum 17 günde şuan aşırı kötüyüm serum yiyorum sürekli ama bebeğe hiç bir etkisi yok çok şükür korkma
Nermin_nur1 Beyza11122 selam canım dün pozitif çıktım 17 haftalığım bebeğe sıkıtnı yaratmıyor diyorlar bende stres yapmamaya çalışıyorum portakal falan yiyorum C vitamini bo l su vs atlatacağım inşAllah
Zulal_00 Beyza11122 bende şu an covidim canım korkutmak istemem ama ilk günler çok ağır geçti öksürük mahvetti beni resmen ciğerlerim mahvoldu üstüne bir de halsizlik,burun tıkanıklığı falan oldu ama bol meyve C vitamini su vs içtim çok şükür bebeğimde iyi korkma bebek konusunda 🌸
Beyza11122 Fdemir içimi rahatlattin teşekkür ederim hastalıktan değil stresten ölcektim nerdeyse birşey olur mu diye nasıl belirti verdi covid nasıl başladı
Fdemir Beyza11122 boğazım şiş burnum tıkalı saç diplerimden ayak parmaklarıma kadar ağrılarım var baş ağrısı ateş öksürük aklına gelecek herşey diyim 😊 hiç korkma bebeğe hiç bir zararı yok çok şükür bol su tüket meyve ye sürekli ıhlamur iç
Nilist Bende bu gün covid olduğumu öğrendim. Doktorum arwell diye bir bağışıklık güçlendirici tablet verdi. Bunların dışında portakal, kivi, limon, kekik, karabiber, sarımsak ve bol su önerdi. En az 8 saatde uyku.