esmir cahillesohbetikestim hoşaf incir bulgur taze soğan güzel süt yapar ama gaz hakkında pek bilgim yok canım
iki_melek_annesi esmir Saçma Bi post açmışlar moderatörler bile terslemiş, birini engelledim diyor galiba @Bebiscann ı engelledi gereksizler
esmir Yigit_Aras9 kız her türlü insan var işte nolmuş yani kafa dağıtıp hoş beş ediyoz burda ne batmış
cahillesohbetikestim Bebiscann iyi yapmışsın yetişemedim yetişseydim bir güzel lohusalık sinirimi atardım🤣
Yigit_Aras9 Bebiscann lan yorumyazudm tam gönderecektim bunu gönderme yetkiniz yok denildi😂askı yedim herhalde dedim
Bebiscann Yigit_Aras9 burdaki yorumları cahil ev hanımları yapıyormuş diye yazmış, moderatörler de onları tersledi bizde ev hanımıyız dediler
Yigit_Aras9 Bebiscann 😂neyse ne linç edecek halim yok komşuyu linç ettim de bugun bunlara yetmiyor artık gücüm kalmadı esmir cahillesohbetikestim
Yigit_Aras9 Bebiscann esmir cahillesohbetikestim Kızlar oğlm işerken sanki canı yanıyor bir ağlma geliyor işedikten sonra sakinleşiyor şeyinin ucu😂afedersiniz hafif kırmızı pişik olması imkansız hergün pudrakıyroum her altını değiştirdiğim bepantol krem kullanıyorum anlamdım nedir