UmutsuzPolyanna Azizinannesi2 doktor bulduk bi tane randevu alıcam pazartesi bakalım yine önümüzdeki hafta içi gidelim diyorum
Ba_momss esmir biz bugünde kaldık yarına inşallah kocacigim olacak öküz 3 de gitti ise gece erken gelcekmis 😂
Seher924 Azizinannesi2 2 doktor değiştirdim zaten 2 tane de ayrı yerde kan verdim pazartesi de başka doktora gidicem
Ba_momss Bebiscann oy hayrolsun kız 😢 zombi gibi geziyorum resmen bugün 2 kere 40 dkka uyudu dahası yok şimdi yattı bakalım kaç dkka uyuycak bide akşama annemler gekcek yatili cildiriyorum dünür yetişşş 😭 bide bugün annemlere ptt den evrak gelmiş getiren adam da mahallenin cocuguymus o atanmış mahalleye neyse evragi vermiş bizleri sormuş falan güya benim adıma o adrese mektup varmış ve de yurt dışından mis öğlenden beri içim içimi yiyor ne acaba diye ya bidahaki gelişinde getircekmis abi. Annem bana soruyo nedir ki acaba arkadaşlarından falan varmiydi giden eden ki mektup devri kalmadı falan diye dedim bilmiyorum babama falan deme bizimkinin yanında der babam bu sefer benim cinsle ugrascam ya 🤦ne cikcak çok merak ediyorum aradım PTT yi ilçedeki merkez şubeye git bı ben göremiyorum dedi ilçeyi aradım bugün calismiyomus cildircam dünür ya eski bişey çıkarsa 🤣
Bebiscann Ba_momss len ne oluyor len ben bile kafayı yedim kız 🤣🤣 kız yurt dışında eski sevgilin mi var kız , vahhğ bavoooo, gizli hallet bu işi, eğer eski bir aşk hikayesi ise mektubu hemen yak 🤣