Azizinannesi2 UmutsuzPolyanna Bacı ben sana calaskal göndereyim adını doğru yazmamış olabilirim neyse ona bağla yukarıya doğru vek havada asılı kalsın gel git dinleme dinleme döv 😂😂
UmutsuzPolyanna Azizinannesi2 of ya kocam olmasa neler ederim de onunda bacısı bi yerde napsın atsan atamaz satsan satamaz🤣🤣
Deletedmom_85 Azizinannesi2 hahah yavrum ya maşallah subhanallah 😍 Allahım hayırlı uzun ömürler versin evlatlarınıza
Azizinannesi2 Bebiscann Bende tüm birikimimi veririm kolye küpe iki adet yüzük gram (dolar çok olmasada ) 😂😂bazıları hadım edilmeli zaten
Bebiscann Deletedmom_35 evet canım büyüyünce daha zor orasıda büyüyor 😷😁🤣bide büyüyünce psikolojik sıkıntılar oluyor
Ba_momss Azizinannesi2 hee kırmızı balık rüyalarımda arrik benim saf kocam alistirdi kirmizi balık izliyolar günde 3 kere 🤣
Azizinannesi2 Ba_momss Günde 3 kere sayıyla mi veriyorsunuz 😂😂Allah seni 😂😂 bende ben söylüyorum artık aziz’de anne artık özledim gözlerine yo unuttun mu diyor 😂😂
Deletedmom_35 UmutsuzPolyanna biz onu mom ailesi olarak öderiz sen merak etme 😅 temiz don falanda yollarız 😅
UmutsuzPolyanna Deletedmom_35 hiiii ya sabi sübyanlarım nolacaakkk 🤣🤣 bu arada don işi tamamsa olur dhdhdh🤣
Ba_momss Azizinannesi2 kız bacı daha 4 aylık bebe otizm var otizm sus TV de telefonda 🤭aziz büyük yine izler hadi o da küçüklere kotalı 🤣
UmutsuzPolyanna Ba_momss daha böön dedi pdrci yaş çarpı 10 dk olmalıymış günde misal bizim 5 yaş 5×10=50dk gibi 🤣🤣
Azizinannesi2 UmutsuzPolyanna 4.5olunca 45dk ediyor ama aziz de youtubeye bakamiyor 😂😂oyun oynuyor 😂😂
UmutsuzPolyanna Azizinannesi2 bi tane polis talibi oldu bu yaz amma psikolojik durumumu ortada be gülüm 🤣