alparslanannesii1661 Deletedmom_35 bizim yaptirdigimiz yer 700 tl istiyor ben sok 2000 nedir ve hemen hemen ankarada cogu yerin ortalamasi bu eve sunnetci cag8r @Bebiscann oyle yaptırdi
Deletedmom_35 alparslanannesii1661 Bizde öyle yapacaz 5 ay 8 günlük bebişim inşallah çok ağlamaz ya zor uykusu azıcık düzene girmişti 😅🙄
Bebiscann alparslanannesii1661 bizim sünnetçi bizden 300 tl aldı kız ☹️2000 nedir yauuv çok pahalı ucundan kesecekler sadece😁😃🤣
Azizinannesi2 iki_melek_annesi O zaman iki tane sakinleştirici içsin doğuma girsin başka bişey yapamasin 😂😂
alparslanannesii1661 Deletedmom_35 daha iyilesmedi kuzum bugun klipsi çıktı iste ama cabuk toparlaniyor inan buna
UmutsuzPolyanna iki_melek_annesi hamile hamile başına bi iş açmadan doğur demiyomuzda bekliyoruz diyosunuz iyi kız sjdjjd🤣🤣🤣
alparslanannesii1661 Deletedmom_35 yok aglamaz kiz ilaclar fayda ediyor geciktirme ecede tam o vakitlerde yaptirdi arin iyilesti bile
Azizinannesi2 alparslanannesii1661 Çok iyi biliyorum bende azizi 2aylikken yaptırdık ilk yapildigi gece bez baglamadik sabaha kadar isememisti 😂😂 @Deletedmom_7156 İn kızı var benden duyduğunu deme bak
alparslanannesii1661 iki_melek_annesi kesinlikle analik damari biraz aglayinca kendimi kahretsemde iyiki yaptirdim diyorum😂
Bebiscann alparslanannesii1661 kız beş gün sonra dicen ki bu sünnette neymiş len iyiki yaptık çıktı aradan 😁🤣
alparslanannesii1661 Deletedmom_35 yok kuzum karton bardak sunnetci gerekli seyleri soyluyor zaten bende pisikte oldugu icin bol bol havalandirdim
alparslanannesii1661 Deletedmom_35 bu süreçte bütün nazimi kahrimi aha bu @hepoyleolurzaten @Bebiscann çekti ne sorsam cevapladilar 😂 valla iyiki varsiniz ya
UmutsuzPolyanna esmir yenisi eklensin diye uğraşıyor sağoslun canım görümcem ben her ne kadar alttan alıyım desem de ndjd🤣🤣
Azizinannesi2 hepoyleolurzaten bu senenin bebeleri çok farklı ya bilemedim ben azizde atak makatak bilmiyorduk kızda öyle değil valla gülerken anlık ağlamaya başlıyor 😁😁ben kime gitsem uyumaya düşüneyim azcik 😁😁
Bebiscann Azizinannesi2 he kız bende ilk iki çocukta atak bilmezdim, şimdi biri bize gelse bu bebe niye ağlıyor dese atak haftasındayız diyorum susup kalıyorlar🤭😷🤣🤣🤣sshhffj
Azizinannesi2 Deletedmom_35 valla çok mantıklı karar buyukdce zorlaşıyor hemde hareket ettikçe daha çok acıyor