Akgdk91 Yaa ben bugün doktora gittim ve doktor direk kıza benziyor dedi büyük ihtimal ama biz aslında cinsiyet partisi yapmayı düşünüyorduk şimdi içimde kaldı böyle oluncada yapmanın bi anlamı varmı sizce 😃
gozgozanne Akgdk91 haftaya yapmayı düşünüyordum.ben de 16 haftalık olacağız. Corona dan korkuyordum. Bu hafta covid oldum..şimdi gönül rahatlığıyla yapabilirim 😂
Meleq Akgdk91 ben de bi tahmin aldım ama doktor hazırlık yapma net göremedim dedi cumartesi kesinleşirse kağıda yazdırıp kardeşime vermeyi düşünüyorum balonu ayarlaması için pazar da patlatırız nasipse..🥰
Ays_cskn Akgdk91 biz yapmadik yapmiycazda gelen gidenimiz yok cunku yapsakta tadi cikmazdi keske ultrasona girmeden doktora soyleseydiniz dusuncenizi😄😄😄
Kubrailkan Söylemeyin kimseye yapın 🙊 biz eşimle ogrenicektik cinsiyeti ama akrabalara balon patlatma şeklinde haber vericektik herkes korona oldu eşim dahil😅 ben tek öğrendim eşim akrabalar da balondan öğrendi ama ikimizdik öyle parti yapmadik malesef 😬
Akgdk91 @"Kubrailkan @"Kubrailkan yaa ne güzel eşinize süpriz olmuş ☺️ bizimde öğrenince ikimzde eşimde ama ben artık tepki veremem biliyorum sonuçta diyor 😂
Akgdk91 @"Masalll33 hiç tahminde bulunacağını düşünemedim daha erken diye 13 haftalık ense kalınlığına bakıyorduk ikili test falan derken birden söyleyiverdi😂😂
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Akgdk91 banada 13 haftalikken kıza benziyor 16 haftada erkek dedi doktorum ve kıza benziyor demiş size kesin dememiş ki bidaha ki kontrolde söylemeyin kağıda yazın diyin yapın bence
Mevouz Pazar günü cinsiyet partisi yaptım abim ve annem belirti olmamasına rağmen Corona çıktı hepimiz koronayiz 16+5 günlüğüz çok ağır atlatıyorum😔
Akgdk91 @Mevouz çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsınız 🙏🏻 Tabi bide bu dönemdede insan korkuyo gerçekten böyle şeyler yapmaya
Akgdk91 @"gozgozanne çok geçmiş olsun ☺️ Artık gerçekten bulaşırmı diye korkmadan yapablrsiniz😂 siz kendiniz biliyo musunuz cinsiyetini☺️
gozgozanne Akgdk91 bilmiyorum canım haftaya kontrole gideceğiz 16 haftalık olacağız o zaman kağıda yazdırıp verdireceğim🤗
Akgdk91 @Meleq bende ne güzel kağıda yazdırmayı düşünüyorsum aslnda 😁 gerçi bnm doktorumda kesin söylemedi ama işte genede söyleyince kararsız kaldım yapıp yapmamakta eşimde vardı bide yanımda 😃
Meleq Akgdk91 nasip böyleymiş canım olsun yine de yap bence sen bilsen de eşine yakınlarına süpriz olsun o video hatıra kalsın