mervos__ Bayanlar sakın ihmal etmeyin kaşıntıları. Ben 38 haftalıkken başladım. Doktora 3. Günü gittim alt ast yaptı normal dedi gönderdi. 3 hafta kaşındım geçmiyor dedim ara kontrollerde muayene ederken bile kaşımıyordum doğumla geçecek dedi. Tekrar ne test istedi ne tedavi etti. Bu rahatsızlık devam ettiği sürece en fazla 1 er haftalık aralıklarla kan testi istemesi gerekiyor karacğier ve safra kesesi enzimleri için. Hiç birinizi korkutmak istemem ama benim lanet doktorumun ihmalı ve bilgisizliğiyle 40+4 de oksijen iletilmedği için bebeğe kandan melek oldu. Oysaki bu hastalık 36. Haftadan sonra başlarsa asla geciktirmeden doğum planlanmalıymış. Daha erken olduysa eğer bir takım ilaçlarla bastırılıyor. Eğer doktorlarınız bu Konuda bilgili değilse asla devam etmeyin. Bu hastalığın ciddiyetini intde araştırın. En çok ben bilirim acımı kaybımı evladımı. Doktor erkenden doğum kararı verseydi bebeğim şuan 6 aylıktı. Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin. Ben suni sancıyla normal doğurdum. Ama beni keşke 10 kez sezaryen etselerdi de ben evladıma kavuşsaydım. Asla korkmayın hiç bir doğum anından. Korkunuz benim yaşadıklarımı yaşamak olsun. Sağlıcakla kavuşun doğumun nasıl olduğu önemli değil