Zeeynepp Merhaba hanımlar covidim ve Cook hastayım özellikle başım patlatacak dayanamıyorum lütfen yardımcı olun bi öneriniz var mı
Denzk Zeeynepp boool bol su portakal mandalina elma.. çok ağrınız olursa günde 1-2 parol başka yapacak birşey yok malesef. Bir de vitamin alabilirsiniz kullanmıyorsanız d vitamini ve multivitamin
Hdiska Zeeynepp biz yeni atlattık doktor bana bol bol su icmelisin dedi su vücutta tutmuyomus bende günde 2 3 litre içtim ve 1 haftada negatif çıktı sonuç
Arzz Zeeynepp acilde parol serum iyi geliyor diğer türlü evdeki parol çok işe yaramaz Dr un varsa kan sulandırıcı iğne verebilir oda iyi geliyor ki kovid olan haamilelere kullandiriyorlar genelde hamileliği korumak adına
Nisak Baş agrim icin buz koyuyorum ve viks krem ile şakaklarıma masaj yapiyorum temiz havada oturuyorum parol ise yaramadigi icin umarmm ayakta atlatirsin🙏
Kubrailkan Viks için dikkatli olun kullanılması önerilmiyor 💜 çay kaşığı ile zencefil sütle için biz öyle yapmıştık zencefili de fazla koymayın 🙏 geçmiş olsun💜
Zeeynepp Arzz hiç bilmiyordum bunu ama hastaneyi aradığımda bişey yapamayız demişlerdi bende dünden beri miğdem kötü