mintirik Merve180621 mehmet fırat mutlu muayeneleri özel kliniğinde bakıyor doğum güven hastanesi mükemmel bir doktor
Ftmbtl Merve180621 ben de medicanadan sompo sigortayı yaptıracağım. 9 muayene artı doğum 12 bin e geliyo ama zaten artık ortalama fiyatlar böyle
Zeyfat17 Merve180621 inanın hiç bilmiyorum eşimin işinden dolayı özel sigortamız var genel ücret ödemiyoruz bi arayıp sorun isterseniz
N06 [silindi] canım ben sezaryen için yazılmak istedim 6000 dedi doğum paketi ne de 7.500 dedi biz direk doğum paketi aldık
Nehir-Poyraz Merve180621 fark etmiyo demişlerdi ben sorduğumda bir ay önce falan sormuştum. Bana pahalı geldi şehir hastanesine geçtim özelden farkı yok. Gerçi ben yüksek riskli gebelikde takipliyim ama güzel hastane o yüzden özele o kadar para vermek istemedim şu dönemde
Merve180621 Nehir-Poyraz pahalı bencede şehir hastanesi de çok kalabalık oluyor diye bayağı sorun olduğunu duydum
Nehir-Poyraz Merve180621 ben öğleden sonraya randevu aldım öyle ahım şahım bi kalabalık yoktu ordan önce gazi üniversitesine gidiyordum. Tercih meselesi özeller bana biraz para tuzağı geliyor 🤷🏻♀️
Ddmyu Batıkent Medical park Ahmet Süha Özer mükemmel bir doktor . Hamilelik takibimi onla yapıyordum ancak düşük yaptım Malesef ara verdik umarım tekrar nasip olacak Allah’ın izniyle 🙏